Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alberto Chicote somrient amb americana blava, Íñigo Onieva somrient amb caputxa blau i jaqueta negra i una conversa

Nova polèmica per a Íñigo Onieva: Alberto Chicote ha opinat sobre el seu restaurant

Alberto Chicote dona un consell a Íñigo Onieva per les males ressenyes que ha tingut el seu nou restaurant Casa Salesas

Fa pocs dies que va obrir les portes el nou negoci d'ÍñigoOnieva. Es tracta d'un restaurant ubicat a Madrid, que combinarà l'alta cuina amb un ambient de copes.

Si hi ha algú que sap sobre gastronomia en aquest país és AlbertoChicote. A més, com bé sabem, el famós cuiner no es talla un pèl a opinar sobre el menjar de qualsevol local.

Alberto Chicote dona un consell a Íñigo Onieva sobre el seu nou restaurant

El xef ha assistit a un esdeveniment amb motiu de la celebració per l'Oscar de la Màgia a Jorge Blas. Durant l'acte, ha tingut un moment en què ha deixat unes declaracions als mitjans que ha recollit Lecturas.

Chicote és famós per acudir a molts restaurants a valorar la qualitat gastronòmica que ofereixen. Motiu pel qual li van preguntar sí tenia coneixement de l'obertura del restaurant de l'espòs de Tamara Falcó.

"Jo surto molt poc. Estic tot el dia al restaurant i quan surto a dinar en el 95% de les ocasions vaig a restaurants d'amics meus, perquè si no no ens veiem", va explicar.

Primer pla d'Alberto Chicote somrient amb una jaqueta blava
Alberto Chicote encara no coneix Casa Salesas | GTRES

Com que no el coneixia, van decidir preguntar-li si li agradaria visitar-lo pròximament: "És que no sé res d'aquest local. De moment, jo me'n vaig on Paco Roncero, on Sacha, on Joaquín, em veuré els amics".

Tot i això, sí que va voler dedicar-li unes paraules d'ànim en un camí tan difícil com és el món de la gastronomia. "Si en sap, li desitjo la sort més gran".

Una pregunta que es basa en el fet que fa escassos dies des de l'obertura del restaurant i les ressenyes no estan sent gaire positives. "A les ressenyes no els facis cas, mai llegeixis això", va respondre rotundament.

Uns comentaris que no coincideixen amb l'opinió d'Isabel Preysler, que va anar a la inauguració del local del gendre i no va poder sortir més contenta.

L'èxit empresarial d'Alberto Chicote amb el restaurant Omeraki

Alberto Chicote està en un gran moment professional, encara que, de moment, no té plans per emprendre un nou projecte.

“El 7 de juliol farà dos anys que vam obrir Omeraki. Estic bolcat, de moment no vull pensar en res més que tirar endavant i donar cos al projecte”, va anunciar.

Alberto Chicote parlant al programa: '¿Te lo vas a comer?'
El consell d'Alberto Chicote a Íñigo Onieva per al restaurant | Atresmedia

El cuiner està dedicant la seva especial atenció al restaurant i li està funcionant força bé, ja que està tenint molt èxit. "Cada dia estic més content, crec que cada dia ho estem fent millor", va explicar.

Es diu aviat, però ja han passat dos anys des que inaugurés el nou restaurant. Des de llavors, ha tingut molts alts i baixos i ha après molt dels errors que ha anat cometent.

Aquest és el canvi del local, que ha revelat que està irreconeixible: "Hi ha dies que entro al xiringuito i dic: d'on ha sortit tot això?".