Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb Lydia Lozano emocionada a 'Ni que anéssim'

'Sálvame' torna a la tele: Lydia Lozano i l'equip ploren en conèixer les condicions

'Sálvame' torna a la tele a partir del 3 de juny: una autèntica bomba que ha emocionat tots els col·laboradors

Els col·laboradors de Ni que fuéramos s'han assabentat d'una gran bomba que han anunciat durant tota la tarda. Des que es va estrenar el programa fa uns set dies, la veritat és que l'èxit que han tingut és brutal.

L'audiència tenia moltes ganes de recuperar aquesta mena de contingut, i així ho ha demostrat.

Una notícia de tal calibre que Lydia Lozano, que no estava convocada avui al programa, ha anat corrent a les instal·lacions. A més, han comptat amb Belén Esteban a través d'una videotrucada.

"Era una cosa impensable fa set dies", els ha confirmat David Valldeperas. "El 97% de l'equip que fa Ni que fuéramos tampoc no sap de què es tracta".

Muntatge de Lydia Lozano i María Patiño a Ni que anéssim plorant
Els col·laboradors de 'Sálvame', entre llàgrimes | Canal Quickie

"Ha arribat el moment", ha anunciat el director del programa i aleshores tots s'han agafat les mans completament emocionats i sense donar crèdit.

"Es compleixen 11 mesos de l'acomiadament obligat dels col·laboradors després de 14 anys sent líders d'audiència. I els van fer creure que la tele ja no els volia, però tot està a punt de canviar. La tele us necessita", han anunciat en un vídeo.

"A partir del 3 de juny torna Sálvame a la televisió al canal TEN", han anunciat amb magnificència. Cada dia, a partir de les 16:00, la mateixa hora que tenien a Telecinco.

Captura dels col·laboradors de 'Ni que fuéramos' emocionats
Els col·laboradors de 'Ni que fuéramos' reben la millor notícia | Canal Quickie

Els col·laboradors tornen a la televisió i han trigat uns set dies a aconseguir una autèntica fita històrica i és que la gent es moria de ganes per tornar a tenir-los a casa. Tant és així que aquests darrers dies han aconseguit una audiència impressionant, amb més d'un milió d'espectadors.

"Crec que s'ha de donar les gràcies a la gent, perquè no era fàcil l'aposta", ha dit Kiko Matamoros, que ha estat el primer a trencar el silenci.

Lydia Lozano i els col·laboradors, entre llàgrimes per la tornada a la televisió

"Gràcies al públic que ens ha acollit. Intentarem com més cases millor. Enhorabona als companys", ha felicitat tot l'equip.

Tots, molt emocionats, han trencat a plorar i és que no s'esperaven aconseguir res tan de pressa. Lydia Lozano, encara entre llàgrimes, encara seguia sense creure-s'ho.

"Jo estic asseguda en un plató de televisió, i no considero que això sigui un experiment ni res. I al final doncs resulta que el 'jo ho vull', al final han apostat per nosaltres", ha assenyalat Lozano molt emocionada.

Captura de María Patiño, Kiko Matamoros, Chelo García Cortés i Lydia Lozano a Ni que anéssim
María Patiño i la resta de col·laboradors tornen a la televisió | Canal Quickie

"Ha estat tan injust", s'ha lamentat Lydia entre llàgrimes. I Víctor Sandoval ha deixat entreveure que malament que ho han passat.

"Fèiem tele i molt bona", ha destacat Lozano. "Hem fet de tot, bona tele", ha confirmat.

De la mateixa manera, això suposa que a partir d'ara Lydia Lozano i companyia s'enfrontaran cara a cara amb rivals directes com Ana Rosa, Sonsoles Ónega o Risto Mejide.

"He viscut màgia aquesta setmana amb vosaltres", ha confessat María Patiño. "He sentit que val la pena lluitar, m'he sentit viva i he gaudit massa".