Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Enrique del Pozo seriós mirant a càmera, usant un vestit gris, i foto petita de Terelu Campos parlant

Escàndol: Enrique del Pozo destapa la veritable situació econòmica de Terelu Campos

Enrique del Pozo revela el pla de Terelu Campos i Carmen Borrego per pal·liar els seus problemes econòmics

Enrique del Pozo ha celebrat fa uns dies el seu 67 aniversari amb els seus familiars i amics més propers a un restaurant de Madrid.

Com és habitual, a la porta del local hi havia alguns mitjans de comunicació esperant per parlar amb ell en un dia tan especial. Ha parlat amb ells de la seva llarga trajectòria professional com a actor i col·laborador a la televisió.

Tot i això, també s'ha volgut mullar sobre certs temes de la crònica social. Una cosa habitual en ell, que ja sabem que no es talla ni un pèl en les seves declaracions, deixant sempre algun titular.

Enrique del Pozo es mulla sobre el patrimoni de les germanes Campos

Enrique va començar la seva intervenció assegurant el "gran afecte" que té a Mar Flores. De fet, ha destacat que "és l'única que se salva". En una clara referència a Terelu Campos i Carmen Borrego.

"Que segueixin venent la seva vida a les televisions, que segueixin passant per caixa ara que estan arruïnades, allà elles", va anunciar el cantant.

L'actor madrileny considera que totes dues estan convertint les seves vides "en un negoci" ara que assegura que "estan arruïnades".

Fotografia de Terelu Campos i Carmen Borrego a l'homenatge a María Teresa Campos a La 1
Terelu Campos i Carmen Borrego podrien tenir seriosos problemes econòmics | RTVE

Enrique no s'ha tallat ni un pèl i se l'ha vist força indignat amb l'actitud de les germanes Campos amb la premsa des que va morir la seva mare, María Teresa Campos.

Això no és una cosa nova, ja que en ocasions anteriors ja s'havia dubtat de la possible herència que va deixar la famosa periodista.

Anteriorment, es va explicar que María Teresa Campos, malgrat haver guanyat molts diners en la seva llarga i reeixida carrera professional, va haver de fer-se càrrec de molts deutes durant els darrers anys de la seva vida.

Tant era així que ha pogut deixar sense res a les seves filles. Motiu pel qual, segons assegura Enrique del Pozo, acudeixen als programes de televisió i venen exclusives a les revistes amb tanta freqüència.

L'opinió d'Enrique del Pozo sobre la relació entre Alejandra Rubio i Carlo Costanzia

L'actor ha estat molt clar sobre el que pensa de la parella. De fet, ha estat força directe en algunes acusacions cap a Carlo.

"Costanzia ha mentit a Alejandra. Li ha mentit perquè quan es va asseure al programa de televisió va dir que ell no sabia qui era la seva família", va començar dient.

Enrique del Pozo somrient amb les mans a les butxaques al photocall d''Una rubia muy legal'
Enrique del Pozo revela les intencions de Carlo Costanzia | Europa Press

"La coneix per algú proper a ell que va conèixer a la presó. Però, és més, a ell ja li agradava Alejandra per les revistes. És a dir, ja sabia qui era ella i qui eren les Campos", va afegir després.

Enrique del Pozo va explicar que la intenció de Carlo Costanzia podria anar més enllà d'un interès amorós amb Alejandra Rubio.

Per les seves paraules, sembla que podria ser una estratègia del jove actor per obtenir fama de la famosa família.