Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Antonio Rossi seriós amb una jaqueta verda, Ana Herminia seria mirant de banda i un emoji pensant

Antonio Rossi dona la clau per entendre el comportament estrany d'Ana Herminia

El periodista revela què explicarà Ana Herminia a '¡De Viernes!' sobre allò que va parlar amb Ángel Cristo a Hondures

Ana Herminia  estarà a ¡De Viernes! per fer una entrevista molt esperada en què donarà a conèixer molts detalls que no se saben d'Ángel Cristo i el seu camí a Supervivientes.

Com hem estat sabent, la veneçolana està patint molt durant la participació d'Ángel en el programa, atès que la seva parella ho està passant malament.

Ana Herminia anava al plató de Supervivientes durant les primeres gales per defensar Ángel. No obstant això, fa temps que no hi va, ja que va decidir apartar-se dels mitjans per la mala situació mental que estava passant.

Fotografia de Ana Herminia en un plató de televisió parlant amb cara seriosa i mirant de costat usant els cabells solts i llargs amb una brusa blanca
Ana Herminia explicarà què va parlar amb Ángel Cristo a 'Supervivientes' | Europa Press

Des d'aleshores, no ha volgut entrar en polèmiques sobre el tema, malgrat que seguia amb preocupació el camí de la parella. De fet, algunes vegades no s'ha pogut aguantar la seva reacció i ha fet diverses crítiques per xarxes socials.

La fugida recent d'Ángel Cristo de la platja de Cayos Cochinos i la seva posterior expulsió ha acabat de dinamitar l'actitud de la veneçolana.

En conèixer la notícia va publicar un comunicat a les xarxes socials del concursant en què mostrava la seva indignació total al tracte que havia rebut durant tot el concurs. Amb aquest, diversos missatges d'ànim per a Ángel.

Antonio Rossi ha revelat què explicarà Ana Herminia a la seva entrevista amb ¡De Viernes!

El periodista ha explicat a Vamos a Ver que ha pogut conversar amb ella abans del programa sobre quines són les seves intencions a l'entrevista.

Rossi ha revelat que la intenció de la veneçolana és explicar "allò que va viure a Hondures" durant la seva petita estada allà quan va anar a visitar Ángel.

A més d'explicar "què ha passat" amb tota situació d'Ángel, per tal de "posar en context tothom de les circumstàncies" amb l'objectiu que tot s'entengui.

Captura d'Antonio Rossi com a col·laborador de Vamos a ver a Telecinco
Antonio Rossi revela què explicarà Ana Herminia a '¡De Viernes!' | Mediaset

Aquestes paraules no han agradat gens a Carmen Borrego, exconcursant de Supervivientes: "Que jo sàpiga, no li passa res ni ningú li ha fet res. És una organització que es dedica a cuidar la nostra seguretat. Deixem de tacar l'organització", explicava.

Sembla clar que Ana Herminia explicarà tot allò que va poder parlar amb la seva parella durant la seva estada a Hondures, però també relatarà alguns aspectes que va veure durant el viatge.

Tanmateix, no sabem amb certesa si Ana Herminia ha pogut obtenir alguna informació més després de l'expulsió d'Ángel del programa que pogués revelar a l'entrevista.

D'una altra banda, un tema que genera força interès és conèixer les intencions de la parella contra la productora. S'està especulant molt que a la tornada d'Ángel d'Hondures podria destapar tots els secrets que s'amaguen darrere de les càmeres, a causa del seu enuig immens amb Telecinco.

Caldrà estar molt pendents d'això que Ana Herminia revelarà a la seva entrevista amb ¡DeViernes!, que promet ser l'inici del desmantellament dels secrets de Supervivientes per part de la parella.