Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ares Teixidó posando con un vestido negro con topos blancos

Ares Teixidó torna a omplir portades amb el gest més mediàtic de la setmana

Les xarxes socials han quedat revolucionades per culpa de la catalana

Ares Teixidó posant amb un vestit negre amb topos blancs
Ares Teixidó cobra protagonisme per una escena lèsbica | redacció

L'any 2009 va ser quan la presentadora lleidatana Ares Teixidó va saltar a la televisió nacional donant-se a conèixer així al gran públic. Ho va fer treballant com a reportera per al programa 'Mientras duermes' de Telecinco. Tanmateix, la seva gran popularitat va arribar participant com a concursant a 'GH VIP 3' el 2015.

Avui torna a ocupar les portades dels mitjans de comunicació com ho va fer llavors. El motiu? Que s'ha convertit en protagonista de l'últim videoclip del cantant Jere. En concret, si ha suscitat tant interès, és perquè en el mateix protagonitza una escena íntima lèsbica.

Ares Teixidí torna a ocupar portades i titulars

Aquest any 2020 no està sent especialment bo per a Ares Teixidó. Primer, perquè recentment va perdre el seu cosí de forma sobtada. Segon, perquè no travessa la seva millor etapa professional. El motiu? Que s'ha acabat el seu treball en Teve.cat i ara es troba fora de la televisió.

No obstant això, sembla que la catalana no deixa de reinventar-se. Un bon exemple d'això és que en aquest dur moment laboral ha decidit apostar per un altre camí. En aquest cas, pel de la interpretació. Sí, perquè s'ha convertit en la protagonista del videoclip 'Ojitos Gigantes' del cantant Jere.

En el curt deixa anar al seu costat més sexy i sensual i protagonitza una escena lèsbica. Amb aquesta interpretació, que ha suscitat molt morbo i interès, ha tornat a ser notícia. Concretament, en el vídeo s'explica la ruptura d'una parella, a la qual donen vida Octavi Pujades i Anna Senan. Aquesta última trenca amb el seu xicot quan s'enamora d'una altra dona, que és la que interpreta Ares Teixidó.

La presentadora es troba tan encantada amb la feina feta que ha compartit al seu compte d'Instagram algunes imatges i escenes. Ho ha fet acompanyant-les del següent missatge, que són uns versos de la cançó: «I ara explicaré els dies sense besar-te, sense perdre'm en aquests ULLETS GEGANTS. Jo no vull que em vulguis amb perdó, vull que et tornis boja jo... ».

Els seguidors de la catalana han quedat tan encantats amb la seva col·laboració en aquest videoclip que no han dubtat a deixar-li moltes felicitacions. Un gran exemple són missatges com ara «Està espectacular, com sempre, o millor que sempre» o «No pots ser més gran». Això sense passar per alt que també li han deixat altres comentaris que ressalten la sensualitat de les escenes. Vaja, que Ares no ha deixat indiferent ningú.