Álex Lequio en un photocall promocional d'SteakBurger

La parella d'Álex Lequio trenca el seu silenci per donar la millor notícia del 2020

Carolina Monje presentarà la seva nova col·lecció de roba el pròxim dijous a Barcelona

Han passat prop de cinc mesos des de la mort d'Álex Lequio, únic fill en comú d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, i a poc a poc les persones del seu entorn van reprenent les seves vides. Una d'elles és Carolina Monje, parella del jove des de l'any 2018 i que s'havia mantingut apartada de la vida pública des de la mort de Lequio. Monje ha reprès els seus negocis i el pròxim dijous presentarà la seva nova col·lecció de roba en un cèntric hotel de Barcelona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online Boutique @carolamonje.es #freedominpeace #CarolaMonje

A post shared by CAROLA MONJE (@carolamonje.es) on

La jove dissenyadora catalana ha fet un gran pas en la represa de la seva vida, després de no haver-se pronunciat ni a través de les seves xarxes socials, on sempre havia estat molt activa. La seva darrera publicació a Instagram data de l'11 d'agost, quan va penjar unes fotografies de Boby Puchum, el gos que va adoptar amb Álex, i de tots dos amb l'animal.

Ara, Carolina Monje ha volgut compartir els seus nous projectes, tot i que alguna de les seves amigues havia donat alguna pista sobre aquests. En aquest sentit, Miri Pérez-Cabrero, una de les finalistes de 'Masterchef 5', va lluir durant l'estiu roba de la nova col·lecció de la dissenyadora.

'Showroom' a Barcelona

Carolina Monje presentarà la seva nova línia de roba en un 'showroom' el pròxim dijous, 8 d'octubre, a les deu de la nit, sota el lema 'Coneix-la abans que ningú'. Serà en un hotel del Passeig de Gràcia de la capital catalana, que actualment està tancat al públic. La nova col·lecció de la jove catalana es basa en dissenys bàsics, com samarretes àmplies, jerseis gruixuts de llana, peces esportives i colors càlids, encara que amb un aire molt més romàntic i relaxat del que havia caracteritzat les seves altres col·leccions.

Els pares de Carolina Monje sempre han donat suport a la seva filla i no serà diferent en l'acte d'aquest dijous. La jove dissenyadora catalana estarà acompanyada per Virgínia Vicario o Ferrán Monje, dos reconeguts personatges de l'alta societat catalana.