Rocío Carrasco i Fidel Albiac a l'interior del seu cotxe

Nous problemes per a Fidel Albiac i Rocío Carrasco: «Ningú sap on és»

Tot el que passa dins del matrimoni és un autèntic misteri

El matrimoni format per Rocío Carrasco i Fidel Albiac no està passant pel seu millor moment. La parella té seriosos problemes econòmics que sembla que no podran afrontar. Tal com va revelar 'Lecturas', Albiac deu més de 100.000 euros a Hisenda.

Recentment, tot són problemes pels dos. Rocío Carrasco segueix sense tenir cap mena de relació amb els seus fills. A això se li suma que pot perdre el xalet que comparteix amb el seu marit. La seva vida s'està convertint en un autèntic caos. El seu exmarit, Antonio David, ha reconegut que totes les demandes que ella li interposa són amb l'objectiu de treure-li diners per poder pagar els seus deutes amb Hisenda.

Els ingressos del matrimoni estan sent escassos. Tots dos saben que les seves paraules valen molts diners. Una entrevista seva en un plató de televisió valdria una autèntica milionada. Sigui Fidel Albiac o Rocío Carrasco, qualsevol dels dos podria aconseguir tots els diners que deuen a Hisenda amb una simple entrevista a la televisió.

El silenci absolut de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Aquesta idea està totalment descartada, i no només això, sinó que el matrimoni s'ha aïllat completament. Cap dels dos s'ha pronunciat sobre la notícia que va donar 'Lecturas' en què afirmava que Fidel Albiac hi devia de més de 100.000 euros a Hisenda. Resulta que la decisió de la parella ha estat un cop més la de guardar silenci, una cosa que porten fent durant molts anys. 'Socialité' ha explicat una informació que tornarà a posar al matrimoni en el focus mediàtic.

Segons el mitjà, algú de l'entorn de la parella ha explicat la situació actual d'Anabel Dueñas, la cantant amiga íntima de Fidel Albiac i de Rocío Carrasco. L'ex 'triunfito' es va endinsar dins del món dels musicals i va protagonitzar el musical produït pel matrimoni. 'Socialité' informa que l'andalusa fins i tot se'n va anar a viure amb ells durant els primers dies del musical. Resulta que Anabel també està desapareguda, no se'n sap res d'ella des que va començar la seva aventura professional amb Albiac i Carrasco.

Ni rastre d'Anabel Dueñas

«Vaig veure per última vegada a Anabel al juliol de fa tres anys, quan va rebre l'oferta de Rocío Carrasco va anar a casa, va fer les maletes i es va instal·lar a casa de Rocío i Fidel fins al dia d'avui. Em va cridar després de dos mesos per dir-me que deixava el grup, que havia deixat el seu xicot i que ens veuríem. Ho he passat molt malament, m'he portat un any plorant perquè és una decepció molt gran», ha explicat a 'Socialité' una amiga íntima d'Anabel a la qual no veu des que se'n va anar amb Fidel Albiac i la seva dona.