Un nuvi i una núvia abraçats agafant un ram de flors

La noblesa espanyola, en xoc: La parella de marquesos que s'acaba de divorciar

Isabel Cobo i Manuel de la Lastra Alarcón se separen després de catorze anys de matrimoni

Després de catorze anys de matrimoni, els marquesos de Benamejí s'han divorciat. Isabel Cobo Romaní i Manuel de la Lastra Alarcón es van casar a la 'Capilla de la Real Maestranza' de Sevilla l'any 2006 sota l'atenta mirada de la duquessa d'Alba, qui formava part del seu cercle d'amistats.

El vestit de núvia va ser dissenyat per Vittorio & Lucchino. Les noces es va celebrar la tarda del 25 de maig i a la cerimònia van acudir grans figures com Carmen Tello i Curro Romero, Tomàs Terry, Ana Abascal o la duquessa d'Osuna.

El títol nobiliari del marquès de Benamejí va ser creat en 1675 per Carles II a favor de José Diego de Bernuy i Mendoza, V senyor de Benamejí i la grandesa d'Espanya li va ser atorgada en 1815.

La parella es mostrava constantment en públic en esdeveniments socials i culturals a Sevilla i era molt aficionada a la música, de fet entre les seves amistats més properes es troben Plácido Domingo i Ainhoa Arteta. No obstant això, sempre han estat molt discrets respecte a la seva intimitat.

Residien a una casa palau al centre de la capital d'Andalusia que va ser reformada per a ells i on han celebrat moltes festes, a les quals hi acostumava a acudir la duquessa d'Alba i el seu marit, Alfonso Díez, entre tantes altres grans figures.

La decisió va ser presa fa 5 mesos

Mantenint sempre la discreció quant a la seva vida privada, Isabel Cobo no ha volgut fer cap declaració sobre la seva recent separació, així com tampoc ha volgut parlar Manuel de la Lastra Alarcón.

El divorci es va signar el passat 30 de setembre i com que no tenien cap fill en comú ni tampoc cap assumpte econòmic per resoldre, el procés ha estat molt fàcil i ràpid de dur a terme. Encara que la seva relació amorosa ha finalitzat, continuen mantenint una relació cordial entre ells. Una separació que ha sorprès fins i tot als amics íntims del matrimoni, tot i que ja eren conscients de la notícia.

«Ella em va comunicar la decisió fa uns cinc mesos, encara que la vaig veure tranquil·la i serena. La convivència sempre produeix desgast i la decisió ha estat conjunta, de manera que no es tracta de res traumàtic», ha explicat una amiga íntima d'ella.