Imagen del perfil de Twitter de Carla Vigo

Sorpresa pel nou treball de Carla Vigo, la neboda de Letícia, a Alemanya

La jove va marxar fa un mes d'Espanya

Carla Vigo és un dels atractius per a la premsa del cor. La seva relació amb la reina Letícia ha estat molt qüestionada al llarg dels anys. La jove ha destacat per ser una persona totalment independent i emprenedora. Ella mateixa ha confessat que no vol rebre cap tracte especial per ser la neboda de la reina.

Recentment la seva vida ha fet un gir radical. La jove està afrontant el que pot ser el repte més important de tota la seva vida. Carla Vigo sempre ha volgut emprendre i fer coses per ella mateixa. Un dels seus somnis és poder arribar a formar part d'alguna obra de teatre pel·lícula.

La neboda de la reina és una enamorada de l'art. Abans d'iniciar-se en aquest món, la jove ha decidit afrontar un repte amb l'objectiu d'aprendre idiomes i també el de guanyar diners fora d'Espanya. Fa unes setmanes va deixar Espanya per instal·lar-se a Alemanya.

La decisió de marxar ha tingut tot el suport del seu pare. Com ella mateixa ha mostrat en les seves xarxes socials, actualment es troba a Alemanya on resideix en una casa d'una família amb la qual sembla que es porta estupendament.

'Jaleos' ha pogut saber en exclusiva que Carla està treballant d'au pair. Aquesta ocupació està molt de moda en els joves que volen provar sort a l'estranger. No només això, sinó que també s'aprenen idiomes, ja que t'has de buscar la vida en un altre país que es parla amb una llengua diferent.

Carla Vigo inicia una vida nova

El citat mitjà ha confirmat que la jove es troba cuidant dos nens, de tres i un any, en una casa del Sud d'Alemanya. Amb els diners que es treu cuidant als nens, Carla Vigo pretén seguir formant-se en el que més li agrada. La interpretació és el somni de la jove ia Alemanya podria apuntar-se a escoles prestigioses segons ha explicat el citat mitjà.

De moment es troba a la casa on exerceix tasques domèstiques i cura dels nens. En les seves hores lliures va a una acadèmia on està estudiant alemany, idioma que vol perfeccionar. 'Jaleos' ha pogut saber que la jove vol compaginar la seva feina d'au pair amb la interpretació. Està clar que Carla Vigo ha iniciat una nova vida en què vol ser ella i no la neboda de la reina.

Carla Vigo recentment s'ha graduat en el Batxillerat de la branca d'Arts Escèniques, Música i Dansa. El temps dirà si finalment la neboda de Letícia aconsegueix complir tots els seus somnis.