Sofía Suescun con un vestido dorado en el plató de El Debate de Gran Hermano

Sofía Suescun, obligada a abandonar el seu repte més gran abans del previst

La filla de Maite Galdeano no està d'acord amb la decisió que s'ha pres

Fa unes setmanes Mediaset va començar el seu nou 'reality' 'Sola'. La cadena ha apostat per aquest programa d'una manera diferent, ja que el seu contingut és emès per Mitele Plus, és a dir pagant. 

El 'reality' va començar amb Anabel Pantoja sent la primera inquilina del pis. L'andalusa va començar amb molta força i es va acomodar molt bé en la seva nova llar. No obstant això 8 dies després va anunciar que abandonava. La neboda d'Isabel Pantoja va confessar dies després que va haver de deixar el programa per culpa de les seves addiccions amb els somnífers. La jove ara ja s'ha posat mans a l'obra per curar-se.

El seu reemplaçament va ser Sofia Suescun. La filla de Maite Galdeano és especialista en aquest tipus de programes, ja que en el passat ja ha aconseguit guanyar 'Gran Hermano' i 'Supervivientes'. 

La de Pamplona afrontava aquest repte amb moltes ganes i amb molta il·lusió. Els seus primers dies van ser pràcticament perfectes, ja que la jove es va adaptar molt bé a la casa que Mediaset li havia preparat. El destí va voler que Sofia entrés en aquesta casa el mateix dia que va debutar com a col·laboradora de 'Ya es mediodía'.

Sofia tenia previst aguantar molt de temps en el programa, però sembla que alguna cosa ha passat i no ha pogut ser així. La núvia de Kiko Jiménez volia passar el màxim de dies possible a 'Sola'.

Sofía ha d'abandonar el 'reality'

Aquest dilluns, l'organització del programa li ha comunicat que ha d'abandonar el 'reality'. Aquesta decisió és molt sorprenent, ja que en principi és el participant qui decideix quan vol abandonar.Sofia Suescun ha d'abandonar el pis.

«Enhorabona, Sofia! Vas entrar al piset amb un repte, aprendre a moure't i a ballar. Et comuniquem que has superat amb escreix aquest propòsit i et felicitem per això. Això vol dir que la teva estada està arribant al final. Aquesta serà la teva última nit al piset. Demà al matí donaràs la teva última classe d'entrenament i la teva última classe de ball», li han dit a Sofia. 

En cap moment s'esperava això Sofia, així que no li ha quedat més remei que acatar la decisió. La mecànica del concurs en un primer moment deia que el concursant era el que decidia quan marxar. Segons sembla, això ha canviat i el 'reality' vol que cada 15 dies entre un inquilí nou.

«Hauràs de fer la maleta, redactar una carta per al pròxim inquilí i, si ho desitja, deixar un objecte que li pugui servir o bé per recordar-se de tu o per a la seva estada. Novament t'agraïm els grans moments viscuts amb tu aquests 15 dies», li han comunicat d'imprevist a la filla de Maite Galdeano.

«Que fort, m'he quedat en xoc», ha respost Sofia Suescun . El 'reality' ja té nou participant, serà un vell conegut de l'audiència de Telecinco, el mestre Joao.