Imatge d'arxiu de Núria Marín

JuanLu, el xicot periodista de Núria Marín que no vol que coneguis

La presentadora de Telecinco porta 20 anys amb la seva parella

Núria Marín cada vegada té més protagonisme dins de Telecinco. La presentadora catalana va començar a Mediaset amb 'Cazamariposas', on va destacar fins a esdevenir una de les cares més visibles de la cadena. En aquest últim temps, Núria Marín ha participat en fins a cinc programes de Mediaset.

La companyia de Paolo Vasile ha deixat ben clar que compta amb la periodista per aportar frescor i renovar a l'equip de presentadors i col·laboradors de la cadena. Ja des de fa uns anys, la periodista va esdevenir una habitual de les substitucions d'estiu tant a 'Sálvame' com a 'Socialité'. No obstant això, aquest any ha fet un pas més enllà convertint-se en la copresentadora de 'La última cena', 'Hormigas blancas' i 'La casa fuerte'.

Núria Marín i Juanlu de Paolis: vint anys de discreta relació

Mentre la popularitat de Núria Marín va en augment, la seva parella Juanlu prefereix mantenir-se al marge del focus mediàtic. Encara que fa vint anys que estan junts, són molt poques les fotografies que hem pogut veure de la parella.

Tot i ser també periodista, ja que tots dos es van conèixer a la facultat, el nòvio de la presentadora refusa la fama i exerceix una tasca darrere de càmeres. De fet ha treballat durant alguns anys com a Director de Continguts de 'Salvados'.

Sembla que Juanlu de Paolis li té al·lèrgia a les càmeres i la seva xicota respecta al 100% la seva decisió. «Mai li he demanat que surti als vídeos. No li agrada aparèixer en pantalla, treballa darrere de les càmeres» ha contestat la periodista en una ronda de preguntes dels seus seguidors a Instagram.

El nòvio de Núria Marín defuig de les càmeres i la fama

La presentadora catalana és molt activa en xarxes socials, on gairebé sempre apareix sola o amb amics, però mai amb la seva parella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Com diria Camilo Sesto, molamos mall. @carlotacorredera @ hormigast5 @anaisabelpeces

Una publicació compartida de Núria Marin (@nuriasecret) el

Precisament, fa dos anys va compartir una fotografia d'ella celebrant el 18è aniversari amb Juanlu, que va ser l'encarregat de treure-les.

«Sopar d'aniversari amb el meu noi, que no vol sortir a la foto encara que fa 18 anys que estem junts» deia la presentadora deixant en evidència l'aversió del seu xicot al 'postureo' d'Instagram. Perquè la veritat és que Juanlu sí que és molt actiu a Twitter, on desgrana l'actualitat o avança novetats del programa en què treballa.