Josep Maria Mainat durant una gala del Festival de Televisió de Vitòria

Surt a la llum on es refugia Josep Maria Mainat en plena tempesta mediàtica

La seva dona, Ángela Dobrowolski, ha abandonat la casa del productor aquest dilluns a primera hora de la tarda

Cinc dies després de sortir a la llum el presumpte intent d'assassinat de Josep Maria Mainat a mans de la seva dona, Ángela Dobrowolski, aquesta ha abandonat la casa del productor televisiu a tot córrer i enmig de fortes mesures de seguretat. Dobrowolski, que tenia fins a la mitjanit d'aquest dilluns per deixar la casa, va sortir a primera hora de la tarda, amb una perruca negra, mascareta del mateix color i ulleres de sol, per pujar a un taxi que va traslladar-la a una destinació indeterminada.

El que sembla que ja s'ha determinat és l'actual ubicació de Josep Maria Mainat, que segons el programa 'Sálvame', estaria resident des de després de l'intent d'assassinat a casa del seu soci, Toni Cruz. Algunes informacions asseguren que Mainat també hauria passat uns dies amb els seus fills a Canet de Mar. 

Va ser precisament el seu soci i amic el que, a través de la productora que comparteixen, hauria contractat un detectiu per investigar Ángela Dobrowolski, després de detectar moviments sospitosos. Tot i que en un primer moment Mainat no hauria fet cas del seu cercle familiar i professional, els fets que s'han conegut recentment han confirmat les sospites existents.

Denuncies creuades entre Mainat i la seva dona

Aquest mateix dilluns, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va fer públic que Ángela Dobrowolski, l'encara dona de Mainat, va denunciar en dues ocasions al famós productor televisiu per «violència masclista». La primera vegada va ser tres setmanes després del suposat intent d'assassinat, mentre que la segona va fer-se durant el mes de setembre, tot i que la dona no va demanar cap mesura cautelar.

Per part seva, Dobrowolski està acusada d'assassinat en grau de temptativa per intentar posar fi a la vida del seu marit durant el passat mes de juliol. Segons 'Sálvame', però, els problemes haurien començat molt abans. De fet, des de fa un any i mig, la família de Mainat estava preocupada per la seva salut, ja que el productor presentava un estat de salut delicat i afeblit que no tenia explicació. És per això que sospiten que els atacs de la dona havien començat fa 18 mesos.