El dia que Felip va amenaçar de deixar la Corona per amor

Corinna Larsen ha revelat com van ser els primers anys de Letizia a la Casa Reial

Foto oficial del Rei Felip VI
Corinna Larsen ha revelat com van ser els primers anys de Letícia a la Casa Reial| GTRES

Corinna Larsen s'ha convertit en una persona molt mediàtica en els últims mesos i no deixa de treure a la llum els draps bruts de la família. Encara que semblava que només sabia els secrets més foscos de Joan Carles I, la veritat és que l'alemanya coneix pràcticament tot el que succeïa entre tots els membres de la Casa Reial.

Ara, ha confessat a una entrevista per a 'Ok Diario' la conversa que va mantenir amb el Rei emèrit sobre el festeig de Felip VI abans que aquest es casés amb Letícia. «Letíca va sortir bastant a col·lació i crec que és també ben sabut que ell va estar bastant en contra inicialment», ha explicat l'opinió de Joan Carles sobre la seva actual nora.

«Els primers anys segur que van ser dificilíssims per a ella. Vaig tenir ocasió de conèixer-la i em va semblar summament educada, molt professional, molt amable i penso que és un fet de gran valor pel Rei Felip i la Monarquia espanyola». De fet, anteriorment ja se li havien vetat diverses parelles al fill petit de la reina Sofia, entre elles Eva Sannum, la noia noruega amb la qual va estar just abans de conèixer Letícia i que el seu pare mai va aprovar.

Una relació que sembla que ha tingut molta repercussió en la nòrdica perquè ara disposa d'un podcast on parla d'ètica periodística, probablement és una forma de llançar un dard a la Casa Reial per tot el que li van fer viure.

L'amenaça de Felip

No obstant això, l'asturiana va arribar a tocar tant el cor de Felip VI, que fins i tot va arribar a amenaçar de renunciar a la Corona si no li permetien seguir amb ella. Davant d'això, el Rei emèrit no va tenir més remei que acceptar a contracor la relació del seu fill petit amb la que aleshores era periodista de televisió espanyola.

Tan poc li agradava el romanç entre Felip i Letícia a Joan Carles I que, segons ha explicat Corinna Larsen, l'asturiana va viure un ambient molt carregat durant els seus primers anys al Palau de la Zarzuela, una mena de «guerra freda» contra ella per una gran part de la Família Reial.


Comentaris

envia el comentari