Primer pla de la concursant de La isla de las tentaciones, Andrea Gasca

Les imatges que revelen el secret més ben guardat d'Andrea de 'La Isla'

Unes fotos que circulen per Twitter confirmen que Andrea està sortint amb un concursant de la segona edició del programa

Andrea Gasca està fent història a la versió espanyola de 'La Isla de las Tentaciones', ja que al costat d'Òscar està sent l'única que ha repetit a les dues edicions del programa, la primera vegada com a parella i ara com 'temptadora'. Si fins ara crèiem que era una desafortunada a l'amor, les proves ens diuen que no. Sembla que ara la seva sort està canviant i la seva vida amorosa estaria remuntant a una velocitat vertiginosa.

Aquest passat diumenge Andrea ha estat escollida per Cristian per protagonitzar una cita i, tot i que encara no sabem com ha anat, el que està clar és que tots dos s'han entès millor que mai i es pot comprovar que el seu 'feeling' va molt més enllà de les càmeres de televisió.

Els internautes han estat molt pendents de les publicacions d'Andrea i Cristian i són diverses les fotos idèntiques que publiquen a Eivissa i d'altres paratges, repetint la posada en escena i fins i tot, utilitzant les mateixes peces de roba.

El contracte que van signar per poder participar a 'La Isla de las Tentaciones' els hi prohibeix publicar evidències de les seves relacions fins que no s'emetin per televisió, però enlloc diu res sobre que puguin ser enxampats pels espectadors mentre comparteixen temps lliure. Una internauta ha pujat una foto a la xarxa on es veu a Andrea menjant amb Cristian, una escena posterior a l'enregistrament del programa i que contrasta amb les fotos que han pujat ells en els seus respectius comptes.

Cristian intenta parar-li els peus a Andrea sense massa èxit

Durant la cita que han protagonitzat aquest passat diumenge a la nit, Andrea ha intentat anar més enllà amb Cristian, però ell tracta d'impedir-ho per respecte a la seva nòvia Melodie. Aquest respecte sembla que li durarà poc i que en res veurem com aquest va caient a la temptació i apostant per a una nova etapa al costat d'Andrea Gasca. Aquesta nit toca un nou capítol del programa revelació de Telecino, nosaltres no ens el perdrem, i tu?