Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos

Carmen Borrego, enxampada en una discussió íntima i pujada de to

La filla de María Teresa Campos ha estat caçada en directe

La família Campos està sent molt qüestionada per tots els col·laboradors de 'Sálvame'. El principal focus d'atenció ara el té Carmen Borrego, que ha sembrat la polèmica per tot el que està passant arran de les seves últimes declaracions. Després de totes les disputes, les Campos han decidit abandonar 'Sálvame' per anar a 'Viva la vida'. Carmen Borrego està sent sens dubte la figura més polèmica de la família per tot el que diu i fa.

En l'últim programa de 'Viva la vida' la filla de María Teresa Campos ha tingut un monumental descuit. Com no podia ser d'una altra manera, els usuaris de les xarxes socials han estat molt atents i s'han adonat d'alguna cosa que, segurament, li farà molta vergonya a Carmen Borrego.

Tot part d'un enuig de la germana de Terelu Campos amb Diego Arrabal. «Et respecto, però estàs parlant de la meva mare i a mi no se'm passaria pel cap parlar així de la mare de ningú. Que la meva mare sigui un personatge públic no vol dir que puguis fer aquests comentaris», li va dir Carmen Borrego, ja que li havia molestat que el col·laborador parlés de la seva mare.

L'ambient estava caldejat i Carmen Borrego es va animar. La filla de María Teresa Campos va tenir una tarda bastant moguda i atrafegada on es va encarar amb diversos col·laboradors a banda de Diego Arrabal.

Carmen Borrego la fa grossa en directe

El plat fort va arribar després d'un descuit. Carmen Borrego no sabia que estava sent gravada i sense voler es va colar al pla mentre parlava amb un company. Mentre Emma García entrevistava Amador Mohedano, va aparèixer la filla de María Teresa Campos. «Menja'm el 'potorro', em menges el 'potorro'», va dir Borrego a algú, segons diversos usuaris de Twitter, que van llegir-li els llavis i han pogut desxifrar aquest missatge.

No se sap a qui anava dirigit aquest missatge, però el que està clar és que molts han criticat aquesta manera tan ordinària de parlar de Carmen Borrego mentre Emma García es trobava fent una entrevista a Amador Mohedano.