El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

La bona notícia que ha rebut Kiko Rivera sobre el seu fill gran, Francisco

Kiko Rivera ha rebut una de les millors notícies que li podria portar el 2020: el seu fill gran està torna a Espanya

La mala notícia que llançava Kiko Rivera feia tres dies, en què el Dj es veia immers en una polèmica a les xarxes socials per incrementar l'estadística de visualització de la seva última cançó amb visites falses a Youtube, s'ha vist eclipsada per una gran notícia.

 

No tot són mals temps per al cantant. El seu fill gran, Francisco, fruit de la seva relació amb la model Jessica Bueno, torna a Espanya. Kiko podrà recuperar així el temps perdut amb el seu petit de 7 anys amb el qual tot just ha compartit vivències.

 

Jessica Bueno, la mare de Francisco Rivera Bueno, va fer les maletes el 2013, lluny de Kiko Rivera i des de llavors, el fill de la 'tonadillera' poc ha pogut gaudir del seu petit. La ruptura sentimental entre la model i el cantant el 2013 i el nou festeig de l'ex-Miss Sevilla amb el futbolista Jota Peleteiro es va saldar amb terra de per mig. Jessica va començar a seguir les aventures del seu xicot i des de llavors la seva residència ha canviat en diverses ocasions.

 

Una vida de continus canvis

El 2013, el futbolista va fitxar amb l'equip d'Eibar (País Basc). Jessica i el seu fill, Francisco, es van mudar amb ell. La model no va complir les mesures verbals que havia acordat amb la seva exparella i Isabel Pantoja després de la ruptura sentimental, encara que no va trencar la llei. La model tenia la custòdia total del menor.

 

Quatre anys més tard, J. Peleteiro es va mudar a Anglaterra per a debutar amb el Birmingham City Club (Anglaterra). Com era d'esperar, la seva dona i el fill de Kiko Rivera li van seguir els passos. Un nou revés per a la família de Kiko Rivera. Però sorpresa! Kiko Rivera Bueno està de tornada. El seu padrastre és el nou fitxatge de l'Esportiu Alavés per aquesta nova temporada. Jessica està radiant per tornar a Espanya i ha compartit la notícia amb tots els seus seguidors d'Instagram.

 

«Viatge en família a un nou destí. Nova vida, noves aventures, noves il·lusions. Tornem al nord i no podem sentir-nos més feliços», diu l'ex concursant de 'Supervivientes 2011'. Jessica i el petit Francisco de 7 anys ja es troben a la seva nova casa situada a Vitòria. Tot i que la jove no ha pogut celebrar els 30, una edat assenyalada, amb els seus éssers estimats per la pandèmia i la distància, la vida li ha portat el seu regal.

 

«Aquest any somiava que fos especial»

«Aquest any somiava que fos especial, els 30 no es compleixen cada dia, aquest any era l'any de la gran celebració però per tota aquesta situació finalment decidir que no era l'any. En fi, que el dia del meu aniversari sempre em posa sensible, encara que això no treu que em senti il·lusionada per imaginar un gran any ple de grans moments, un any que m'inundi la ment de nova informació, un any que em descobreixi noves coses, noves persones, un any per coneixem més i millor», escriu l'andalusa.

 

Jessica també li ha brindat tot el seu suport en aquesta nova etapa al seu marit mitjançant les xarxes socials i ha agraït les mostres d'afecte rebudes pels aficionats de l'Alabès. «Anem a per un gran any. Ens faràs gaudir de grans moments amor meu. Gràcies a tots els que ens heu donat la benvinguda al club i a la ciutat. Ens sentim feliços i il·lusionats», ha plasmat a les seves històries d'Instagram.

 

No hi ha cap dubte que l'any 2021 es planteja bé per a tothom. Jessica i el seu marit tenen noves il·lusions i Kiko Rivera i Irene Rosales podran veure més sovint al petit Francisco.