Pablo Motos con gafas y un boli en la mano mirando a unos de los colaboradores de 'El Hormiguero'

Pablo Motos explica els problemes amb la seva dona Laura Llopis: «És desesperant»

El presentador de' El Hormiguero' va confessar en directe allò que no suporta que li faci seva dona

Pablo Motos va rescatar al programa 'El Hormiguero' de dilluns passat 5 d'octubre, un recent estudi que exposa que una persona té més probabilitats de dormir malament si marxa al llit enfadat. Això respon al fet que, els records negatius triguen més a desaparèixer si marxem a dormir pensant en ells o si hem tingut una discussió minuts abans d'anar-nos-en al llit. Per evitar passar una mala nit, els experts recomanen solucionar els conflictes abans d'anar a dormir.

En un debat amb alguns dels col·laboradors, el presentador va confessar el problema que té al respecte amb la seva dona. «Jo no m'enfado mai i dormo superbé gràcies a això» va dir Luis Piedrahita. Moment que, va aprofitar Pablo Motos per preguntar-li: «La teva dona no et cabreja?». «No, però de vegades parla amb mi, encara que jo no estigui davant» va fer broma el col·laborador.

Va ser llavors quan Motos va explicar el que la seva dona fa i que aconsegueix posar-lo dels nervis. «Deixem que expliqui una cosa perquè la meva dona em cabreja molt. Ja veuràs aquesta nit ... Hi ha vegades que crec que està fent-me una càmera oculta perquè no pot ser. La meva dona parla en veu alta, però mai saps si és a tu o està parlant amb ella mateixa, cosa que fa molt sovint» va explicar el presentador entre rialles.

Una mania que té la seva dona, Laura Llopis, que desconcerta a Pablo perquè «no saps si està parlant per telèfon o li està contestant a la tele, perquè li parla a la tele, li parla a la ràdio. Li parla a tot! Jo sempre sóc l'idiota que fa que la conversa no flueixi» va continuar explicant.

Pablo Motos amb ulleres i un boli a la mà mirant a uns dels col·laboradors de 'El Hormiguero'
Pablo Motos explica per què acaba discutint amb la seva dona | antena 3

«Sempre marxo a la meitat de la conversa»

Però això no acaba aquí, ja que encara hi ha alguna cosa més que acaba amb la paciència del valencià i que és font de discussió entre els dos. «Aquí és on ve el cabreig» va començar advertint. «La meva dona fa una cosa desesperant, i és que quan tu te'n vas d'una habitació, et fa una pregunta a la mateixa porta i la contestes. Però segueixes caminant i quan ja estàs pel passadís, i ella a l'habitació, et fa una altra pregunta» va dir.

Aquesta forma particular de Laura de preguntar a Pablo Motos sempre tendeix acabar en una discussió entre la parella, ja que «si no li contestes a la segona pregunta, ja des de molt lluny, llavors ella s'enfada. Això sempre acaba que marxo a la meitat de la conversa» va sentenciar el presentador.