YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Arturo Fernández cancel·la les funcions de la seva obra de teatre per salut

L’actor, natural de Gijón, pateix un fort dolor a les lumbars que el mantindrà fora dels escenaris fins al mes de maig

Arturo Fernández ha cancel·lat durant un temps les funcions de la seva obra de teatre
Arturo Fernández ha cancel·lat durant un temps les funcions de la seva obra de teatre | CatalunyaDiari.cat

El veterà actor Arturo Fernández ha estat obligat a interrompre les funcions de la seva obra de teatre ‘Alta Seducción’. Uns problemes a l’esquena de l’actor han estat la causa per prendre aquesta forçosa decisió i cancel·lar les actuacions que en aquests moments estava representant a València.

El motiu concret d’aquesta baixa de l’actor, com diversos mitjans de comunicació van informar a principis d’aquesta setmana, ha estat un fort dolor lumbar. Tot i això, s’espera que, després mes de repòs, l’actor pugui tornar als escenaris a partir del pròxim 10 de maig.

Plena activitat als seus 90 anys

Tot i aquesta aturada obligada, l’actor es troba en plena forma als seus 90 anys. I és que no només actua en aquesta obra, sinó que ell és també el director i el productor d'aquesta. Així doncs, Arturo Fernández segueix acumulant èxits en el món del teatre espanyol.

En una entrevista al diari 'ABC', Fernández assegurava quina era la seva gran passió: «Per a mi el teatre és una passió. És un fet únic, un moment irrepetible, aliè a tot filtre que millori o distorsioni el resultat». A més, l’actor expressava el seu desig de continuar treballant en aquest món que tant l’apassiona: «És la meva gasolina... Crec que tinc l’immens privilegi de comptar amb el favor del públic i això és molt gratificant».

Arturo Fernández durant una de les seves intervencions a Telecinco
Arturo Fernández durant una de les seves intervencions a Telecinco | TELECINCO

 

El passat mes de gener, l’actor va concedir una entrevista al programa ‘Viva la vida’ de Telecinco per promocionar l’estrena de l’obra ‘Alta seducción’. En aquella entrevista, conduïda per la presentadora Toñi Moreno, el de Gijón va recordar els seus inicis: «Vaig venir a Madrid amb 19 anys i darrere d’una dona». A més, Fernández també va explicar com es va seduir per la que acabaria sent la seva professió. I és que quan un asturià, ajudant de direcció, li va oferir participar com a extra en una pel·lícula, ho va tenir claríssim.

Una carrera plena d’èxits i de reconeixements

Tot i els seus èxits professionals, sabem molt poc de la seva vida privada més enllà de la relació sentimental que manté amb l’advocada Carmen Quesada des de l’any 1980, i el seu antic matrimoni amb María Isabel Sensat, amb qui va tenir tres fills.

Amb tot, Arturo Fernández sempre ha tingut un bon estat de salut, raó per la qual ha aconseguit una carrera professional plena d’activitat i per la qual avui dia es manté damunt dels escenaris fent passar molt bones estones al seu públic. De fet, en molt poques ocasions, l’actor ha hagut d’interrompre la seva agenda. Només per una intervenció quirúrgica per una hèrnia discal l’any 2011 i per una indisposició estomacal l’any 2017.

Arturo Fernández preocupa pel seu estat de salut
Arturo Fernández preocupa pel seu estat de salut | CatalunyaDiari.cat

Amb els seus papers en les diferents obres que ha protagonitzat, Arturo Fernández s’ha creat un personatge a la seva mida com a conquistador i galant, fet que li ha permès conquerir el seu públic. D’aquesta manera, l’actor ha aconseguit grans èxits al llarg de la seva carrera com la pel·lícula ‘Truhanes’, on va treballar amb Paco Rabal. A més, amb la sèrie de televisió d’Antena 3, ‘La casa de los líos’, protagonitzada juntament amb Lola Herrera, la seva carrera també es va impulsar en la pantalla petita.

L'actor ha rebut diferents reconeixements com el premi Micròfon d’Or de la Federació d’Associacions de Ràdio i Televisió, el Premi de Cultura de la Comunitat de Madrid en la categoria de Teatre, o el premi Alfonso Ussía en la categoria de Personatges de l’any.

Tot i haver aconseguit tants èxits i una carrera tan plena, als seus 90 anys, l’actor confessava al diari 'ABC' que encara en vol més: «En aquesta professió mai s’acaba d’arribar... Sempre tinc nous reptes, noves il·lusions en tots els àmbits de la vida. És la millor manera de no envellir, sobretot de ment i d’ànima».


Comentaris

envia el comentari