rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alejandro Sanz cancel·la els seus compromisos per culpa d’una pneumònia

El cantant, que es troba a Madrid promocionant el seu últim treball musical #ElDisco, ha hagut de ser hospitalitzat
Alejandro Sanz ha cancel·lat tots els seus compromisos promocionals a causa d'una pneumònia | CatalunyaDiari.cat

 

Alejandro Sanz ha hagut de cancel·lar tots els seus compromisos de promoció del seu últim treball #ElDisco a causa d’una pneumònia.  El cantant es troba aquests dies a Madrid promocionant el seu últim disc que es podrà comprar a partir del pròxim 5 d’abril i, com és normal en aquests casos, havia de suportar uns dies carregats de diversos compromisos. Però malauradament, el cantant s'ha vist obligat a anul·lar totes les entrevistes, reportatges i presentacions que tenia per aquest motiu.

 

El cantant ha suspès els seus compromisos promocionals

Aquest imprevist en el seu estat de salut, ha obligat al cantant a cancel·lar tots els compromisos promocionals del seu últim treball que ja tenia acordats. D’aquesta manera, Alejandro Sanz segur que ha hagut de suspendre moltíssims reportatges, entrevistes i presentacions a la ràdio, a la televisió, etc.

 

 

Malgrat tot, l’artista espanyol ja ha rebut l’alta hospitalària del centre on ha passat uns dies hospitalitzat a causa d’aquesta pneumònia, però tot i això, continua rebent tractament i atenció mèdica per culpa del seu estat.

 

 

Cal recordar que Alejandro Sanz, que va fer 50 anys el passat mes de desembre, sempre ha mostrat un aspecte molt saludable, i malgrat aquest contratemps, segur que molt aviat el trobem una altra vegada al seu hàbitat natural, damunt dels escenaris.

 

El cantant es troba a Madrid promocionant el seu últim treball #ElDisco | ANTENA 3

 

I és que el cantant presentarà el seu nou disc, l’onzè de la seva carrera professional, a partir de l’1 de juny amb una gira de cinc concerts per tota Espanya. Així doncs, Alejandro Sanz visitarà Sevilla, Madrid, Elche, A Corunya i Barcelona.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris