La reina Letícia

Letícia repeteix l'estilisme de la baralla amb la reina Sofia un any després

L'esposa del rei Felip va aparèixer en un acte a Madrid amb els mateixos pantalons i brusa del dia de la Catedral de Palma

Un any després de la polèmica actuació de la reina Letícia davant les seves filles i la reina emèrita Sofia, l'esposa del rei Felip ha tornat a repetir 'look'. Aquelles imatges de l'1 d'abril del 2018 sortint de la Catedral de Palma de Mallorca no van deixar indiferent a ningú i, per tant, recordar el vestuari que portava Letícia per l'ocasió no era gens difícil. És per això que aquesta setmana s'ha pogut detectar que, just un any després de la tensa situació entre la jove i la sogra, Letícia ha decidit escollir la mateixa brusa i pantalons, tal com explica 'La Coctelera'. 

L'aparició de Letícia ha tingut lloc durant un acte organitzat per l'Agència EFE en el qual s'analitzava la relació dels mitjans de comunicació amb les malalties mentals. En arribar a l'esdeveniment, tots els presents es van adonar que, tot i que no és inusual que la reina repeteixi 'look', aquella contenia una història especial al darrer. 

L'estilisme de la polèmica

Concretament, Letícia lluïa uns pantalons color blau marí de la marca Hugo Boss i una brusa també fosca, però amb clapejats de color blanc. El que sí que va canviar va ser la bossa de mà i les arracades, ja que, fins i tot el pentinat i el maquillatge, semblaven exactament els mateixos que els de feia un any.  Són molts els rumors dels més malpensats que asseguren que Letícia ha decidit repetir roba per tal de demostrar el seu caràcter i reivindicar el seu paper com a reina i, com a conseqüència, esposa del rei.

No obstant això, no resulta estrany veure a Letícia repetir i aprofitar peces del seu fons d'armari. Per aquest motiu, tot apunta al fet que l'elecció de la reina i els seus estilistes hagi estat fruit de la casualitat.

  • També et pot interessar: La reina Letícia enlluerna tothom amb un caríssim vestit de Carolina Herrera

El record de la Catedral de Palma

Els fets de l'1 d'abril del 2018 van tenir lloc a la sortida de la Catedral de Palma de Mallorca i van deixar a tots els mitjans que esperaven als afores totalment bocabadats. En la sortida de la missa, la reina emèrita va mostrar el seu interès per fer-se una fotografia pública amb les seves nétes, Elionor i Sofia. Ara bé, quan Letícia es va adonar de la situació, es va ficar ràpidament davant de la imatge, per tal que la fotografia desitjada per la seva sogra no es dugués a terme.

Les nenes es van adonar de la situació fins al punt que, Elionor, va apartar amb desgana la mà de la seva àvia. Va haver de ser el rei Felip qui va haver d'intervenir i dir-li unes paraules a la seva dona. Finalment, tota la família va fer-se una fotografia conjunta a les portes de la Catedral com si res no hagués passat. La polèmica va ser forta i, pot ser per obligació, dies després van aparèixer les dues juntes fent gala d'una magnífica relació. Si és real o no, això no només ho saben elles.

La reina Letícia
La reina Letícia repetint estilisme en un acte de l'Agència EFE | CatalunyaDiari.cat

 

  • També et pot interessar: La reina Sofia podria haver-se sotmès a un retoc estètic facial