Toño Sanchís se separarà de la seva dona quan abandonin la casa

Gustavo González nega els fets i diu que només se separaran un temps per motius professionals de l'exrepresentant de Belén Esteban

Toño Sanchís
Toño Sanchís estaria a punt de separar-se de la seva dona Lorena | Facebook

Sembla que els problemes per a l'exrepresentant de Belén Esteban, Toño Sanchís, no acaben mai. Després de confirmar-se que l'actual casa de Sanchís i la seva dona ja és propietat de la princesa del poble després d'una polèmica subhasta, ara els rumors asseguren que la parella se separarà en el moment que abandonin la casa, tal com explica 'La Coctelera'. 

Almenys, així ho ha manifestat aquesta setmana el col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández. No obstant això, els rumors també arriben per una altra banda a Gustavo González, qui va explicar en el programa estrella de les tardes de Telecinco que la parella no té previst posar fi a la seva història, sinó que es distanciarà durant un temps per motius professionals de Sanchís.

La parella podria prendre rumbs diferents

Kiko Hernández ha assegurat aquesta setmana que «quan acabi el tema de l'abandonament de la casa, Lorena i Toño Sanchís prenen rumbs diferents, que s'ha acabat la història». Tanmateix, no ha dubtat en assenyalar que l'exrepresentant de l'Esteban, hauria comentat en el seu cercle més íntim que «el tema de la subhasta i el de l'entrega de l'habitatge ho retardarien el màxim possible i, després, ja seria el moment en el qual cadascú prendria un nou rumb». Finalment, Hernández, ha afegit que «d'aquí el viatge a Galícia, el viatge del cap de setmana passat a València en què ell va marxar sol». 

  • També et pot interessar: Belén Esteban va demanar un préstec per culpa de Toño Sanchís
La casa de Toño Sanchís
La casa de Toño Sanchís ja seria propietat de Belén Esteban | Cedida

 

Una altra versió dels fets, ara, segons Gustavo González

Però el món de la premsa rosa és especialista a oferir mil i una versions d'uns fets, així que després de la intervenció d'Hernández, va arribar el torn de Gustavo González, qui va explicar una història bastant diferent al respecte. En aquest sentit, l'exparella de María Lapiedra, va dir que: «Em diuen que estan encantats amb la mudança, que segons ells han guanyat, que estan tranquils i que esgotaran els períodes que marqui el jutjat». 

A més a més, González va deixar entendre que el matrimoni ja tenia una nova casa a Majadahonda. I si això no fos suficient, el col·laborador va afirmar que hi ha persones que han trucat a la parella per oferir-los pisos gratis davant la situació que estan vivint. Va ser en aquest moment quan Hernández no es va poder contenir i va esclatar tot recomanant a les persones que havien ofert un pis a Sanchís i Lorena, que ho facin amb persones com una dona que havien desnonat amb 87 anys. 

Sigui com sigui, l'Esteban torna a estar al focus de la polèmica, ja que més enllà dels seus problemes amb Sanchís també està preparant la seva boda i, fins i tot, podria haver visitat una clínica de reproducció assistida.

  • També et pot interessar: Belén Esteban podria ser la nova propietària de la casa de Toño Sanchís

Comentaris

envia el comentari