Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Arturo Valls.

Arturo Valls presenta a la seva dona i el seu fill i tothom s'assabenta del mateix

Així és la família d'Arturo Valls

Un dels presentadors més famosos d'Espanya, sens dubte, és Arturo Valls. El personatge públic compta amb un toc d'humor que el fa ser molt especial i únic. Per això, Arturo és capaç de dirigir qualsevol programa televisiu que se li presenti sense cap mena de problema.

Arturo Valls ha decidit acostar-se una mica més a tots els seus seguidors d'Instagram i ha presentat finalment la seva parella desconeguda i el seu fill. Ja podem posar cara, doncs. a la família de l'actor valencià després de la publicació que ha publicat al seu compte personal d'Instagram.

Fins ara ningú coneixia ni la seva dona ni el seu petit, unes persones que han estat i continuen sent el seu suport personal més gran. Si tu tampoc  coneixies la seva família, continua llegint aquest article.

 

Arturo Valls, un dels presentadors més coneguts a Espanya

L'actor i presentador valencià, Arturo Valls, s'ha convertit en un dels presentadors més coneguts d'aquest país. Gràcies al seu toc d'humor tan únic i al seu gran ventall d'imitacions, va aconseguir obrir-se camí al famós món de la comunicació.

La capacitat que té per fer riure la gent l'ha mostrat en diversos projectes en què ha treballat al llarg de la vida. És el cas, per exemple, del famós espai televisiu, Ahora caigo. El mític concurs de les tardes presentat per Arturo Valls ha deixat molts bons moments a tots i cadascun dels teleespectadors.

Imatge d'Arturo Valls promocionant ¡Ahora Caigo! en el mateix plató
Arturo Valls confirma que 'Ahora Caigo' canviarà del tot | Atrespleyer

Cal esmentar que l'espai que havia esdevingut un dels fixos de la cadena d'Atresmedia fa uns mesos desapareixia d'un dia per l'altre. Va ser notícia que va deixar molt tristos i sorpresos tots els fidels seguidors del programa.

Arturo Valls mostra la seva parella i el seu fill al seu Instagram

L'actor de València ha publicat al seu perfil d'Instagram una fotografia que s'ha tornat viral protagonitzada per la seva família. Mai abans havíem posat cara ni a la seva parella ni al seu nen. La dona que va conèixer per casualitat és Patricia María Santiveri.

Imatge d'Arturo Valls amb la seva família
Foto del presentador Arturo Valls amb la seva dona i amb el seu fill | INSTAGRAM (@ARTUROVALLSOFFICIAL)

El destí va fer que es trobés amb ella un dia que anava a comprar a una botiga. Allí va tenir un petit malentès amb la dependenta, i finalment va conèixer la seva germana, de qui s'enamoraria més endavant. Des d'aquesta coincidència ha passat més d'una dècada.

Una declaració d'amor en tota regla

Durant una visita d'Arturo Valls al programa de Pablo Motos, El Hormiguero, l'actor va fer tota una declaració d'amor. El presentador va afirmar sense pèls a la llengua que «Treballar amb gent a qui admires és el millor i també ens passa a la vida. La meva dona, per exemple, l'admiro» i va afegir: «És que, si no, no podria ser la meva parella, l'admiro molt».

Muntatge amb les fotos d'Arturo Valls i de Patricia María Santiveri
Muntatge de fotos d'Arturo Valls i de la seva dona, Patricia María Santiveri | Catalunya Diari

Aquestes paraules van agradar molt al públic, ja que li va servir per mostrar una part més íntima de si mateix que mai no havíem vist. Arturo Valls i la seva dona tenen un fill d'11 anys que es diu Martín.

El presentador ha afirmat a Europa Press en una entrevista que «des que va néixer vaig deixar de pensar només en mi mateix i em vaig dedicar i em dedico a pensar en ell i per a ell». Aquestes eren unes declaracions molt boniques dirigides al seu fill Martín. Així, doncs, hem pogut comprovar que el petit és el gran orgull del seu pare, un nen molt estimat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp