Imatge d'arxiu del presentador Jaime Bores

El presentador Jaime Bores i el seu aspecte actual: no el reconeixeries

Jaime Bores viu allunyat dels mitjans i gaudeix del seu anonimat actual

Parlar de Jaime Bores, de 53 anys, és fer esment a un dels presentadors més rellevants que la televisió espanyola va tenir durant anys. Sí, perquè va estar al capdavant de diferents programes d'èxit i de diferents cadenes. Però, tot i això, des de fa una dècada viu absolutament allunyat de la petita pantalla i gaudeix de l'anonimat.

És cert que no vol tornar a la palestra mediàtica, ja que està encantat amb la seva nova vida. Però, un diari de tirada nacional ha aconseguit tornar a parlar amb ell i ha permès saber, entre altres coses, que amb el seu aspecte natural no el reconeixeríem.

Pla frontal del presentador Jaime Bores al programa Lo que necesitas es amor
Jaime Bores va ser un dels presentadors de moda durant anys | CEDIDA

Jaime Bores i la seva nova vida lluny de la televisió

L'any 1993 va ser quan el basc va fer els seus primers passos al món televisiu, exercint com a hostes al programa 'Lo que necesitas es amor'. A partir d'aquí va treballar en diferents cadenes com a reporter i fins i tot com a home del temps. Però la seva gran oportunitat va arribar poc després quan es va convertir en presentador de l'espai 'Digan lo que digan' per a TVE.

Aquest últim programa li va permetre aconseguir una nominació al 'TP d'Or' i la seva 'estrella' va anar creixent. Així, va passar a posar-se al capdavant de formats tan variats com a 'La granja', 'Pelopicopata', 'Madrid Directo' o 'Vuélveme loca'. Aquest últim el va presentar en 2012, i sent la darrera vegada que el veuríem a la televisió.

Des de llavors, Jaime ha estat lluny dels mitjans i s'ha decantat per portar una vida absolutament anònima amb la que està encantat. No obstant això, ara ha trencat aquest silenci públic que mantenia per parlar amb el diari 'ABC'.

El periodista Saúl Ortiz és el que ha aconseguit que el presentador torni al focus mediàtic, concedint una entrevista on revela que està encantat amb la seva nova vida. Així, ha exposat: «Me'n vaig anar de la tele perquè volia ser anònim i segueixo en la mateixa línia. No em ve de gust haver d'estar donant explicacions públicament».

De la mateixa manera, ha reconegut que treballa al món de l'hostaleria i que resideix tant a Madrid com a Astúries. I a més, ha afegit que «porto una vida normal, amb els problemes de qualsevol persona i intentant ser feliç».

És més, amb absoluta modèstia ha reconegut no entendre que després d'una dècada fora dels mitjans, segueixi despertant interès: «No considero que la meva vida tingui tanta importància, ni tinc rellevància ni la busco. És una vida tan llunyana que sembla una altra persona».

Jaime Bores revela la seva aparença actual

A la televisió va triomfar per la seva naturalitat, la seva simpatia i el seu físic. I sobre aquest últim aspecte ha estat preguntat a 'ABC', on la resposta ha deixat de manifest que ara està molt canviat i que pot resultar difícil reconèixer-ho.

En concret, ha explicat: «Ara soc un maduret atractiu. Tinc els cabells grisos i la meva aparença no és la mateixa que la gent recorda».

Imatge del presentador Jaime Bores al programa de Telecinco, La Noria
Aquesta és una de les darreres vegades que vam veure a Jaime Bores | Telecinco

Així mateix, en aquesta entrevista ha parlat sobre una qüestió que està a l'aire: la marxa dels mitjans. Sempre s'ha rumorejat que la seva carrera al mig va acabar després de produir-se un greu error en la retransmissió de la gala de 'Miss Espanya'.

En concret, ens referim que a la targeta de la guanyadora es va escriure el nom d'una concursant que no era la triomfadora, ell es va adonar de la decisió i ho va comunicar. Ara, sobre aquesta qüestió ha estat molt clar: «S'ha repetit sense parar que va ser la causa de la meva sortida de televisió, que va provocar el final de la meva carrera, però res d'això és cert. Em molesta que es menteixi».

Amb aquestes paraules, Bores ha conclòs en una entrevista amb la qual ha tornat a cobrar protagonisme, i també amb la que ha aconseguit que els seus fans en sàpiguen d'ell.

Això sí, ha deixat de manifest que no està interessat a tornar al món televisiu, ja que, a més de físicament, ha canviat de feina. Així que, ara la seva vida és una altra i està molt feliç gaudint d'ella.