Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja somrient

Isa Pantoja, més dura que mai amb el seu germà, Kiko: «Es quedarà sol»

Chabelita ha tornat a retreure a Kiko Rivera el comportament que té

Una vegada més, Isa Pantoja ha carregat contra el seu germà, Kiko Rivera.

I és que després de l'última polèmica que ha protagonitzat el DJ, que ha tornat a explotar contra Telecinco, Chabelita té clar que això el pot afectar pel que fa a la feina, i ha parlat del tema a 'El programa de Ana Rosa'.

Després que uns empresaris que l'havien contractat per a fer un bolo li retraguessin l'actitud que havia mostrat, Kiko va reaccionar de molt mala manera.

«El que no es pot fer és organitzar esdeveniments, i mira que m'estic tirant pedres a la meva pròpia teulada. En aquests moments no es pot anar a cap puto esdeveniment», es queixava en una publicació a les xarxes socials.

Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós mirant cap a un costat
Chabelita ha sigut molt categòrica quan ha parlat de Kiko | Europa Press

«Els diners van i venen. Si t'has de quedar a casa teva i no guanyar diners, t'aguantes. Els empresaris que feu esdeveniments esteu tots com una cabra. I tots aquests de Telecinco, que se'n vagin a la merda. Ja em trucaran», sentenciava.

Després d'això, diverses cares de la cadena s'han girat en contra del DJ. Per exemple, Carlota Corredera , que no va dubtar a respondre-li obertament des del plató de 'Sálvame'.

«Jo t'he de dir, Kiko, que soc de Telecinco i, ja t'ho dic ara, aquest any no penso anar-me'n a la merda», li va dir la presentadora.

D'altra banda, Chabelita té molt clar que «això el pot perjudicar el dia de demà a la feina, però és que és el de sempre: la culpa no és seva, sinó de Telecinco, dels empresaris i de tothom... llavors res».

Chabelita i la seva parella, Asraf Beno, en un aeroport amb dues maletes
Isa Pantoja i Asraf Beno, la seva parella | GTRES

La filla d'Isabel Pantoja insisteix que el seu germà no és capaç de reconèixer que és el responsable de molts conflictes en què ha estat i està involucrat.

I té clar que «el temperament que té ha fet que es quedi sol. Està amb la Irene i les nenes, però amb mi i amb la meva mare, no», ha sentenciat.

La noia confessava que ni tan sols li havia felicitat l'any. «Ell a mi tampoc. Igualment, no el felicitaria, després del missatge que li vaig enviar per a felicitar la seva filla...».

Isa remarcava que Kiko «se sentia molt bé amb la família de la Irene perquè hi veia el que faltava a la nostra, que és una unió molt forta. Ell sempre havia volgut això, i se sentia bé amb ells».

Isa Pantoja torna a la càrrega contra el seu germà

Tot i que el que realment la molesta és que el seu germà no faci el mateix amb els seus fills i no s'esforci per a fer un acostament entre els cosins.

«D'acord que no ho pugui fer amb els adults, però sí que ho pot fer amb els nens. No fomenta la relació amb els nebots», li retreia. «Amb el meu, almenys, tot el que diu se li gira en contra», destacava en referència al seu fill Albertito.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona, Irene Rosales
Kiko Rivera i Irene Rosales | GTRES

Sembla que el que Isa tampoc perdona al seu germà és la manera com ha parlat de la seva mare, a qui ha tirat per terra a la televisió.

«Ell ha parlat malament de la meva mare. No va aprofitar l'acostament amb ella quan va morir la iaia i la va posar verda al 'Deluxe' dies després», ha seguit dient.

I, enfadada, ha confessat que «ell no s'ha acostat a mi, i no m'han contestat el missatge que el meu fill va enviar a la seva filla Ana quan va ser el seu aniversari. I per part de la Irene tampoc hem rebut resposta».

Així doncs, Chabelita també ha llançat un dard a la seva cunyada, que sembla que tampoc ha fet res per a construir ponts amb ella.

Finalment, trencada pel dolor del seu fill, ha sentenciat: «Tot el que el Kiko diu que farà es queda en paraules. No hi ha uns actes que avalin el que diu, i si està així és perquè s'ho busca».