Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández en un photocall

Kiko Hernández, obligat a callar pel bé de Rocío Carrasco

El col·laborador ha respost a Rocío Flores i les seves provocacions

Rocío Flores Carrasco ha dit prou. Sí, perquè la jove s'ha mostrat molt decebuda amb tots els atacs que rep constantment a 'Sálvame'. Així, li retreia a la seva mare que no fes res respecte a aquest tema.

«Em fa pena que permeti que els seus companys de 'Sálvame' parlin de mi com ells parlen. Em sorprèn que la meva mare ho permeti», confessava. Concretament, la neta de Rocío Jurado feia referència a Kiko Hernández, que és el que s'ha mostrat més dur amb ella.

«Soc una persona que intenta avançar a la vida. M'encantaria que les coses anessin a millor, però veig aquest tipus de reaccions i em quedo petrificada», explicava Ro, que novament li llançava una indirecta a Carrasco.

Kiko Hernández i Rocío Flores són enemics íntims
Kiko Hernández i Rocío Flores | LND

«La respecto i l'estimaré igual perquè és la meva mare. M'ha parit, l'estimo i em fa mal», sentenciava la col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'. 

Tot i això, deixava clar que no pensava «venir cada dia plorant, i més quan estic veient per l'altra part que s'estan fent les coses com es fan». «El dia que ella vulgui, aquí estic, no me n'aniré mai perquè és la meva mare. Tot i que no estic d'acord amb el qual s'està fent i permetent», tancava la noia.

D'altra banda, el seu pare, Antonio David Flores, no perdia el temps a l'hora d'advertir a Hernández sobre aquest assetjament i enderrocament contra la seva filla.

Muntatge fotogràfic de Kiko Hernández i Antonio David Flores
Antonio David Flores i Kiko Hernández  | Catalunya Diari

«Kiko, vas quedar advertit. Contra mi el que vulguis, però contra la meva filla no t'ho permetré més», es dirigia directament al tertulià en el seu canal de Youtube.

«Continues atacant els fills dels pares als quals els tens rancúnia, ja que t'ordenen que has de mossegar la jugular», carregava contra ell.

«Assetges a la meva filla a través de 'Sálvame' i fomentes que la gent arribi a odiar-la. T'aprofites d'estar envoltat de la gent de la cúpula que són els que et marquen les instruccions. Deixa la meva filla en pau», advertia demolidor l'exguàrdia civil.

«Ets un covard. El que vas publicar l'altre dia et fa veure la persona que ets i quedes retratat», sentenciava l'exmarit de Rocío Carrasco.

Kiko Hernández respon a les acusacions de Rocío Flores

Unes amenaces davant les quals Kiko Hernández no s'ha quedat callat, responent sense cap temor tant al pare com a la filla. Un cop més, el col·laborador ha donat la cara per la seva gran amiga, Rocío Carrasco, i explicava que ella no l'havia obligat mai a fer res.

«Ningú em privarà de la llibertat de parlar de qui em doni la gana, i menys si és un personatge públic a més de companya nostra», assenyalava.

Rocío Flores amb posat seriós a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores es trenca en parlar de la seva mare, Rocío Carrasco| Mediaset

«Ara soc amic de Rocío Carrasco, ha vingut a dinar a casa meva i jo tinc pendent un dinar a la seva...», presumia sobre la gran relació que l'uneix ara amb la filla de 'la Més Gran'.

«La vaig creure, la vaig escoltar i la vaig entendre…», explicava després de veure la docu-sèrie. I és que Hernández arribava fins i tot a demanar-li perdó públicament a Rociíto perquè l'havia jutjat durant aquests últims anys.

«Què saps tu si em diu a mi Rocío Carrasco 'no parlis de la meva filla'?», li replicava el tertulià a Ro Flores. «Potser he rebut una trucada de la teva mare i després jo he fet tot el que m'ha donat la gana», l'exposava.

«Ens hem enviat un munt de missatges, ens hem vist, però no parlaré el que he parlat amb ella. Les converses es queden a casa meva. No diré ni mu, res», advertia.

«Però em fa gràcia que diguin 'que tu permetis' perquè ningú no sap si Rocío Carrasco m'ha demanat una altra cosa», sentenciava el polèmic col·laborador de 'Sálvame'.