Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Tamara Gorro

El cercle íntim de Tamara Gorro, impactat amb la notícia de la separació

Tamara Gorro i Ezequiel Garay s'han separat després de dotze anys junts i dos fills en comú

Aquesta setmana, Tamara Gorro ha donat una notícia devastadora. Pel que sembla, la influencer i la seva parella, Ezequiel Garay, han decidit prendre camins separats.

I, segons ha revelat la mateixa Tamara, no és per falta d'amor. «L'Ezequiel i jo ens prendrem un temps com a parella, com a matrimoni. Ens separarem, que no ens divorciarem», compartia amb els seus seguidors entre llàgrimes.

«Pensem que hem actuat de manera adulta i exemplar pels nostres fills». I és que aquesta decisió estaria enfocada a intentar arreglar les coses.

«Atura-ho a temps amb l'esperança de recuperar-ho i acabar la vida junts, com sempre hem volgut».

Tamara incidia que «evidentment no ve d'ara, ve de fa temps». I afegia: «Sempre he dit que no som un matrimoni perfecte, som igual que tots, però quan t'estanques, tens dues opcions».

Els familiars i amics de la parella, impactats

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay acompanyats dels seus fills
Tamara i Ezequiel amb els seus fills | GTRES

«Continuar i que la relació acabi amb un desgast que ja no tingui solució o, per contra, prendre't un descans amb la fe i l'esperança de tornar a estar junts», assenyalava.

D'aquesta manera, Gorro deixava a l'aire la possibilitat d'una reconciliació. «Fa dotze anys que estem junts, i hem construït una família admirable, almenys per a mi».

«Abans no ho he dit perquè la decisió no estava presa, però ara em vull avançar a possibles rumors».

Una notícia que ha agafat tothom per sorpresa. Fins i tot el seu cercle més proper, que els veia com una parella ideal.

Per la seva banda, Ezequiel Garay es limitava a dir: «No és un adeu, és un fins després. T'estimo, i passi el que passi sempre seràs l'amor de la meva vida». I també va voler donar-li les gràcies «per aquests dotze anys meravellosos”.

Fotomuntatge de Tamara Gorro i el plató de 'Sálvame'
Aquesta setmana, tothom parla de Tamara Gorro | LND

Des de 'Sálvame' no van trigar a contactar amb diversos familiars de Tamara, que també es van mostrar molt sorpresos per la notícia inesperada.

«No tinc autorització ni autoritat per a res, i més coneixent la meva neta», reconeixia l'avi de la influencer davant dels mitjans. «M'ha sorprès molt».

Tot i que sembla que creu que serà una separació temporal. «Tot és molt incert, esclar… Jo faig cas del que em diuen, i després ja passarà el que hagi de passar», matisava.

Els veritables motius darrere de la ruptura de Tamara i Ezequiel

Amics molt propers a Tamara, com Pilar Yuste, no tenien ni tan sols paraules per a opinar sobre això.

Però ella també ha assegurat que està «sorpresa i impactada, perquè fins i tot van anar a Lapònia aquest Nadal».

«Per a la Tamara, l'Ezequiel era Déu. Un matrimoni com el seu no es pot trencar, amb tota la família. És que són una pinya, són tots un».

I malgrat que Gorro assegurava que entre ella i Ezequiel no havia passat res i que la separació «no és el principal motiu» pel qual va caure malalta, les especulacions no han trigat a sorgir.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Tamara i Ezequiel feia dotze anys que estaven unts | GTRES

Ja fa un temps, la parella va haver de fer front a rumors d'infidelitat per part del futbolista. «Tu potser t'has ficat al llit amb ell alguna vegada. Tu tindries el plaer, però jo tinc el cor», responia en aquella ocasió la influencer per a fer callar boques.

Des de llavors, el matrimoni semblava irrompible. Això, malgrat que van haver de passar molts obstacles per a poder tenir els seus dos fills.

Tot i així, des de principis del 2020, tant Tamara com el seu marit travessaven una mala ratxa.

Començant per Ezequiel, que es va haver d'operar d'una lesió al genoll que el va portar a retirar-se del futbol professional.

I aquest no va ser l'únic problema que van haver d'afrontar, ja que el petit Antonio també va haver de ser operat.

Això, sumat al càncer que pateix una nena molt propera a la família a qui ella es refereix com a 'princesa'.

A més, a Tamara fa uns mesos li van detectar un tumor benigne. Tots aquests problemes van anar fent efecte en la influencer, que finalment va decidir parar i va reconèixer obertament que té una depressió.