Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja somrient

Anabel Pantoja respon als seus haters despullada i sense complexos: «T'agrada ensenyar»

La influencer ha rebut una gran quantitat de crítiques

Anabel Pantoja torna a ser objecte de crítiques i atacs a les xarxes socials. I és que la cosina de Kiko Rivera ha demostrat que està molt orgullosa del seu cos i d'haver deixat enrere els complexos.

Cosa amb què no tots els seus detractors estan d'acord. Per a donar la benvinguda al nou any, la influencer va compartir una imatge espectacular en què apareixia posant amb poca roba.

Un any que comença allunyada de la televisió i centrada en els projectes que té a les xarxes socials. «Segueixo sent la mateixa de sempre», diu la publicació.

Anabel Pantoja posant amb un biquini blanc, una gorra i ulleres negres amb una muntanya de fons
Anabel Pantoja se sent molt còmoda ensenyant el cos | Instagram

«La imperfecta, la que pensa en calent, la que no falla als seus, la que es desviu per la seva gent, la que menja amb ansietat i plora per un anunci de la televisió», reivindica deixant clar que la fama no l'ha canviat.

«Així que ara toca millorar, aprendre, mirar-me a mi mateixa i continuar sent millor persona», assenyala. «Així acabo l'any. Ara a veure què ens porta el 2022... Salut, felicitat i molta energia per a aquest any», demana Anabel.

Fa uns mesos, Anabel va marxar de 'Sálvame' pel casament, i el que havia de ser una absència temporal ha acabat sent definitiva.

Anabel Pantoja explota contra els seus detractors

La neboda d'Isabel Pantoja no ha tornat al programa, i ara està més centrada que mai en la faceta d'influencer.

No obstant això, a les xarxes socials continua generant tant passió com odi. I és que després de l'última fotografia que ha publicat a Instagram, els seus detractors s'han acarnissat amb ella. «Com t'agrada ensenyar. S'ha de ser més elegant», l'han atacat.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja al seu casament
Anabel Pantoja va deixar 'Sálvame' quan es va casar | GTRES

«Cadascú és feliç a la seva manera, i ella ho és ensenyant la xona» i «A la propera ja ens ensenyaràs les tetes del tot, encara que crec que ja les hem vist» són altres comentaris que s'han pogut llegir a les publicacions que ha fet.

I encara n'hi ha més: «Si tots els diners que malgastes en operacions els fessis servir per a estudiar, en trauries més profit. És una opinió».

[instagram]CYSBP6GIfdz[/instagram]ana

«Tu has ampliat la foto? Tens miralls a casa teva?», deia un altre detractor d'Anabel. «A veure si algun dia ens ensenyes la intel·ligència, que de tetes ja anem servits», han prosseguit els atacs.

«Posa't roba, ridícula», «T'agrada ensenyar les tetes, eh, Pantojita!» o «Filla meva, tapa't. Ja sé que et sents bé, però model, precisament, no ets», arremetien altres haters contra la sevillana.

Primer pla d'Anabel Pantoja somrient
Anabel Pantoja rep moltes crítiques per les fotos que publica | GTRES

A més, hi ha qui opina que Anabel presumeix en excés de l'espectacular canvi físic que ha fet. «T'ho tens molt cregut perquè ara estàs més prima», diu un altre usuari d'Instagram.

No és la primera vegada que Anabel Pantoja s'ha d'enfrontar a aquest tipus de situacions. I, com ha fet en altres ocasions, ha explotat contra la gent que la critica.

Començava dient: «No sé ni per on començar. He estat treballant tota la setmana i avui m'he parat a mirar una mica la publicació que vaig fer. La majoria de comentaris que he llegit diuen que no treballo i que visc a costa dels altres i del meu cognom».

Primer pla d'Anabel Pantoja emocionada al seu casament
Anabel Pantoja no té por de mostrar-se tal com és | GTRES

Anabel sempre ha defensat que, si té el que té, és pels seus propis mèrits, més enllà de dir-se Pantoja de cognom.

«Crec que la gent que em coneix sap que no paro. Que no sigui a 'Sálvame' no vol dir que no treballi. M'han cridat l'atenció tots els comentaris negatius sobre aquest tema i sobre el meu físic», lamentava.

A més, ha volgut deixar clar els seus detractors que perden el temps fent-li comentaris dolents: «M'ha semblat molt cruel. Sou menyspreables».

«Cadascú fa el que creu que ha de fer per a sentir-se bé, i cadascú té el cos que li ha tocat. Poseu-vos a treballar, a viure, a fer esport… I pareu de ficar-vos amb les meves fotos per a insultar-me».