Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

La imatge de Christian Gálvez que Almudena Cid no va poder aguantar

Christian Gálvez estaria consolant-se amb una companya de Telecinco, cosa que ha indignat Almudena

La separació de Christian Gálvez i Almudena Cid va agafar per sorpresa molta gent, ja que després d'onze anys junts feien la sensació de ser la parella ideal. Tot i que encara es desconeixen els veritables motius de la ruptura, sembla que tots dos havien descuidat la seva relació avantposant les seves carreres professionals.

Alguns mitjans revelen que el presentador tenia moltes ganes de ser pare. I és que arran d'haver superat la quarantena, sentia la necessitat d'ampliar la família, cosa que no era compartida per l'exgimnasta.

Per la seva banda, Almudena preferia seguir amb els nous projectes professionals sense tenir lligams. I això no encaixava del tot amb els plans de Christian. Per tant, segons sembla, van considerar que el més oportú era seguir els seus camins per separat.

Christian Gálvez fent un petó a la galta a Almudena Cid
Christian Gálvez i Almudena Cid han donat per acabada la relació| Instagram

El presentador va intentar justificar la seva decisió a les xarxes socials. «Creiem que l'amor és permanent i t'adones que no. I llavors torna la tristesa i després torna una altra vegada l'amor», assenyalava en una publicació.

Va voler tranquil·litzar als seus seguidors reconeixent que «estic tremendament agraït per tot allò viscut i après fins ara». Alhora, confia que a partir d'ara, «a poc a poc s'instal·larà en mi la il·lusió per tot allò que em queda per viure». Tot seguit, finalitzava el seu missatge donant les «gràcies a tots per l'afecte i el respecte mostrat aquests dies i, especialment, a les meves 9 roses».

Almudena Cid i Christian Gálvez abraçant-se amb molt d'afecte
Christian Gálvez i Almudena Cid, en un gest d'afecte | Instagram

Pel que es pot deduir de les seves paraules, espera recuperar el somriure en molt poc temps. Però, el que no se sap és si ja haurà arribat una nova persona a la seva vida.

Així mateix, la revista revelava fa uns dies una trobada de Christian Gálvez amb Alba Carrillo. Es coneixen de coincidir pels passadissos de Telecinco, i a l'ex de Feliciano no sembla que se li resisteixi cap home.

Un company del programa 'Ya es mediodía' assegurava que estava molt interessada a conquerir l'ex d'Almudena Cid, ja que, a més a més, va fer tot el possible per aconseguir el contacte del presentador.

Fotomuntatge dels rostres de Christian Gálvez i Alba Carrillo
Christian Gálvez i Alba Carrillo podrien ser parella | Catalunya Diari

És més, gent pròxima relata que «ha anat presumint sempre que té moltes facilitats per lligar. I quan es proposa seduir un home, ho aconsegueix. En el fons, no li agrada estar sola».

Alhora, insisteixen que no té gens d'interès a aparellar-se, sinó que l'únic que saben és que «li agrada molt» el periodista de 'Mediaset'. Llavors, sospiten que no ha perdut el temps i «ja li ha trucat».

Christian Gálvez procura ser discret amb la seva vida privada

Pel que sembla, entre Christian Gálvez i Alba hi podria haver una bonica amistat, tal com  revelava Carmen Alcayde a 'Sálvame' fa uns dies. Sí, ja que la col·laboradora reconeixia que entre ells hi havia una certa tensió.

De moment, però, els protagonistes van optar per fer silenci. A més, fins i tot algunes persones confiaven en la possible reconciliació entre el presentador i Almudena Cid, però aquesta possibilitat sembla molt remota a hores d'ara.

I a més a més, l'aparició d'Alba Carrillo no hi ajuda precisament perquè la col·laboradora també havia explicat en alguna ocasió que tenia ganes de ser mare de nou, però que fins ara no havia trobat l'home ideal per ampliar la família.

A tot això se li uneixen les ganes de Christian per estrenar-se com a pare. Sens dubte, es reuneixen tots els ingredients necessaris perquè surti molt bonic d'aquesta història d'amor. Encara que el temps serà el que posi a cadascú al seu lloc.

Christian Gálvez caminant pel carrer amb ulleres de sol
Christian està centrat en la feina | GTRES

Mentrestant, Almudena ha apostat per centrar-se en la seva carrera com a actriu, i també està previst que tingui una secció al programa de cor d'Anne Igartiburu. Encara que se li tanquen les portes de l'amor, s'obren les del terreny professional.