Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

Rocío Flores pren un nou rumb en la seva vida després del que ha passat

La jove tertuliana ha pres una decisió que marcarà el 2022

El 2021 ha sigut molt complicat per a Rocío Flores. El seu pare, Antonio David, s'ha separat i, a més, la seva imatge pública ha quedat en dubte. I és que fa uns mesos ses va destapar que va ser ella la culpable que Rociíto, la seva mare, s'allunyés d'ella.

Totes aquestes situacions i els darrers esdeveniments que han ocorregut a la seva família l'han portat a plorar a llàgrima viva a la televisió. I, després del que ha passat, ha pres una determinació molt clara que la premsa ha revelat.

Rocío Flores arrenca a plorar a 'El programa de Ana Rosa'

Aquest dilluns, la jove va tornar a treballar al programa dels matins de Telecinco, on va reconèixer que la situació familiar que viu és molt complicada a causa de la ruptura entre el seu pare, Antonio David Flores, i Olga Moreno.

Però el moment més dur per a ella al plató va ser quan se li va preguntar per la seva mare, ja que recentment aquesta ha demanat al 2022 que es quedi com està. Davant d'això, la col·laboradora no va poder evitar posar-se a plorar. I així, a llàgrima viva, va manifestar: «Soc una persona que intenta avançar a la vida, i m'agradaria que les coses milloressin».

«Quan veig aquest tipus de declaracions, em quedo petrificada. No obstant això, és la meva mare. Respecto tot el que faci i l'estimaré igual. Tot i que a la gent se li oblidi, és qui em va parir, és la meva mare».

Rocío Flores amb posat seriós a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores es va emocionar mentre parlava de la dona que li va donar la vida | Mediaset

De la mateixa manera, va afegir: «Jo me l'estimo perquè és la meva mare, tot i que em fa mal. El que passa és que no estaré venint aquí cada dia plorant quan veig que les coses es fan com es fan. El dia que ella vulgui, soc aquí, si vol».

«Si no vol, jo no hi puc fer res. No me n'aniré mai, perquè és la meva mare, tot i que no estic d'acord amb moltíssimes coses que s'estan fent. No cal que sigui Nadal perquè la trobi a faltar».

Això sí, també va aprofitar per a deixar Rociíto en evidència. «Em fa pena i em sorprèn que permeti que els seus companys de 'Sálvame' parlin de mi com parlen», va manifestar.

Rocío Flores ha pres una decisió

Després d'això, la tertuliana va rebre moltíssimes crítiques. A les xarxes socials li van deixar missatges com «No té vergonya., sabent que el seu pare va difamar la seva mare durant vint anys. I a sobre, el que ella li va fer. Demana perdó».

Això sense oblidar altres comentaris més durs, com aquest: «Pobreta. És que maltractar de manera continuada la teva mare i després presentar una denúncia falsa ha de ser esgotador. I després sortir a la televisió fent-te l'òrfena sense reconèixer el que has fet, ni penedir-te'n, ni demanar perdó».

Atesa la polèmica que s'ha generat com a reacció a les llàgrimes que va vessar dilluns a plató, Flores ha pres una decisió. L'ha donat a conèixer un equip d'Europa Press: «Ja ho he dit tot i ja no puc dir res més. És estrany que us sorprengui que m'afecti tant la meva mare».

A continuació, ha revelat el seu propòsit d'any nou: «Ja no vull enfonsar-me més. Vull començar bé l'any».

Rocío Flores
Rocío Flores no vol tornar a plorar a la televisió | Mediaset

Així doncs, amb molta contundència ha exposat que no es vol tornar a mostrar tan vulnerable davant de les càmeres. Creu que aquest dolor l'ha de deixar per a la seva intimitat i així no generar tants comentaris en contra seu que la deixen en evidència.