María Forqué, filla de Verónica Forqué

María Forqué, filla de Verónica Forqué, i la dona que la farà somriure aquest 2022

María Forqué intenta superar la mort de la seva mare amb el suport que està rebent

María Forqué, filla de la desapareguda Verónica Forqué, s'ha convertit en una de les cares més cotitzades de la crònica social arran de la mort de la seva mare. Desenes de periodistes treballen sense parar per treure a la llum tots els seus secrets, ja que el seu personatge públic genera un gran interès.

María, la filla de Verónica Forqué
María, la filla de Verónica Forqué, busca superar la mort de la seva mare. | GTRES

Tot i això, Maria no amaga res i sempre s'ha caracteritzat per ser terriblement sincera amb els espectadors. María Forqué ha heretat el talent de la seva mare Verónica i la seva carrera artística no té límits.

Treballa com a model i actriu i ha format part de projectes que han tingut força repercussió. En els darrers temps ha aconseguit una gran popularitat, així que els experts en televisió no descarten veure-la en algun concurs.

Ni parlar d'anar a 'Masterchef Celebrity'

Maria sempre ha evitat estar exposada, per això serà complicat que algun projecte acabi seduint-la. El que sí que és evident és que mai participarà a 'Masterchef Celebrity', un programa que va acabar amb la paciència de Verónica Forqué. Res ni ningú és responsable del trist final de l'actriu, encara que és cert que hi va haver circumstàncies que no la van ajudar.

Verónica Forqué va participar en la darrera edició de 'Masterchef Celebrity' amb una gran il·lusió, però el públic va esborrar-li el seu somriure de cop. L'actriu se sentia força pressionada per la seva participació en el concurs i va mostrar una de les seves pitjors cares, cosa que l'audiència no li va perdonar. Els seus detractors el van criticar sense pietat i van convertir els seus últims dies en un autèntic malson.

L'actriu Candela Serrat, filla de Joan Manuel Serrat, ha parlat alt i clar sobre com resulta de complicat treballar a 'Masterchef'. La revista 'Lecturas' assegura que li han ofert participar en el programa, però ella no sap si acceptar l'oferta. Ha parlat amb alguns concursants d'altres edicions i tots coincideixen en alguna cosa: és un espai força dur.

Maria Forqué recupera la il·lusió

Maria Forqué és conscient que qualsevol dels seus moviments genera una gran polèmica, per això està sent extremadament curosa. No ha carregat contra ningú després del que li ha passat a la seva mare. Tot i això, hi ha molta gent que s'ha pronunciat sobre el trist succés i certes persones han començat a tremolar.

Els directors de 'Masterchef' estan en el punt de mira perquè suposadament «porten al límit els seus concursants». L'actriu Candela Serrat ha confirmat aquesta teoria amb les seves últimes declaracions, cosa que podria haver tret un somriure a la filla de Verónica Forqué. «He tingut amics a dins que ho han passat molt bé i amics que ho han passat molt malament», comenta Candela.

Maria s'ha limitat a guardar silenci, la seva estratègia està funcionant i no ha calgut que carregar contra ningú. Són molts els famosos que no han parlat bé de 'Masterchef Celebrity' i les darreres declaracions de Candela Serrat han corroborat certes crítiques. Tot i això, els experts asseguren que res del que li ha passat a Verónica és responsabilitat de l'esmentat concurs.

Maria Forqué continua amb la seva carrera professional

La filla de Verónica és una artista de primera i ha pensat que el millor per honorar la memòria de la seva mare és continuar treballant. El seu talent no coneix fronteres i actualment s'ha convertit en una persona força estimada. No seria estrany veure la model en algun programa o concedint alguna entrevista per explicar els propers projectes.

Candela Serrat, igual que la resta d'intèrprets, tenien un gran concepte de Verònica. La desapareguda actriu ha deixat empremta i molts dels seus companys faran justícia amb el nom. Tots la recordaran com una de les grans professionals del país.