Belén Esteban amb els seus nous productes de fons.

El truc de Belén Esteban per perdre pes que també segueix la seva filla Andreíta

Belén Esteban es veu obligada a cuidar-se per la seva malaltia

Belén Esteban fa molt de temps que treballa a televisió i el seu aspecte físic ha experimentat un gran canvi. La princesa del poble ha passat per quiròfan més d'una vegada per sotmetre's a retocs que han millorat la seva cara. Tot i això, en els últims anys ha de lluitar contra un altre problema: l'augment de pes.

Belén Esteban ha de controlar la seva alimentació perquè pateix diabetis, una malaltia que l'ha posat en perill moltes vegades. Segons ha explicat ella mateixa, fa un temps va fer cas dels consells de la família i va prendre una decisió: posar-se a dieta. Seguint les informacions publicades, la seva filla Andrea Janeiro també està seguint aquesta rutina alimentària.

Belén ha perdut 10 quilos des que va ser conscient del seu problema, havia d'aprimar-se per una qüestió de salut, no per motius estètics. La col·laboradora té una gran força de voluntat i és capaç de complir qualsevol dels seus propòsits. En les darreres aparicions públiques ha presumit d'una figura molt més estilitzada.

Belén elimina els greixos i els sucres de la seva dieta

La mare d'Andrea Janeiro, fent gala de l'humor que el caracteritza, reconeix que té «panxeta» perquè últimament està menjant molt. Els metges li han recomanat que tingui cura de l'alimentació perquè la seva malaltia no és compatible amb certes coses, com ara el sucre. Segons ha sortit publicat, la tertuliana ha eliminat els greixos i els sucres de la seva dieta.

Andrea Janerio gaudeix d'una estupenda relació amb la seva mare Belén Esteban, motiu pel qual podria estar seguint el mateix pla d'alimentació. La jove viu al Regne Unit, però visita la col·laboradora sempre que pot i passen molt de temps juntes. Esteban no deixa que ningú en parli perquè vol ser un personatge anònim i estar al marge de la televisió.

Andrea Janeiro no vol saber res de la premsa rosa

Belén Esteban exigeix que cap dels seus companys de Telecinco mencioni la seva filla Andrea Janeiro perquè la noia no vol saber res de la fama. Tot i això, Esteban va ser coronada princesa de poble precisament per parlar d'Andrea, motiu pel qual no ha complert del tot amb aquest propòsit. El que sí que és cert és que totes les notícies que surten sobre ella són tractades amb el màxim respecte.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu | CEDIDA

Andrea està en boca de tots perquè tindrà un nou germà per part del pare: Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan esperant un nadó. El torero ha situat la seva discreta filla al punt de mira i la premsa està desitjant conèixer tot el que hi ha darrere. Recordem que entre ells hi ha una relació força complicada.

Belén ha aconseguit que els periodistes tinguin en alta estima Andrea Janeiro, ja que el comportament de la jove és completament coherent. Sembla impossible que els paparazzis ometin la seva presència, però almenys en parlen amb força delicadesa. Tot fa pensar que la filla del torero seguirà sempre la mateixa línia i que mai no trencarà el seu silenci per cap preu.

Belén Esteban explica la veritat: «De moment»

Belén Esteban sempre s'ha caracteritzat per ser una persona força sincera, per això va confessar als seus seguidors que estava seguint una dieta. Assegura que «de moment» està complint la rutina i que cada vegada està millor. Segons ha sortit publicat, la col·laboradora només menja carn, peix i verdura.

Andrea Janeiro està orgullosa de Belén, ja que ha demostrat que és capaç de complir amb tots els seus objectius sense cap impediment. També ho estan els seus seguidors, que han felicitat la princesa del poble per la seva baixada de pes per salut.