Fotomuntatge de Rafa Mora i Tamara Gorro

Alguna cosa estranya va passar entre Rafa Mora i Tamara Gorro després d'estar junts

Rafa Mora ha parlat de la relació que va tenir amb Tamara Gorro

Tamara Gorro recentment s'ha convertit en protagonista de l'actualitat. El motiu és que ha posat fi al matrimoni amb el futbolista argentí Ezequiel Garay. Han decidit fer camins per separat després de dotze anys de relació i dos fills en comú, Shaila i Antonio.

Aquesta ruptura ha fet que cobri rellevància el passat sentimental de Tamara, sobretot la història que va tenir amb una cara coneguda de Telecinco: Rafa Mora. El col·laborador ha parlat de l'afer que van tenir, i ha fet deixat clar que, quan van trencar, va passar una cosa estranya entre ells.

La breu història d'amor de Rafa Mora i Tamara Gorro

Rafa i Tamara van ser una de les primeres parelles que van sortir del programa 'Mujeres y hombres y viceversa'. I és que es van conèixer el 2009 al plató d'aquest espai, on ella, que tenia 22 anys, feia de tronista.

Quan va saber de l'existència de Rafa, Tamara va demanar al format que l'inclogués entre els seus pretendents. El desig de la jove es va fer realitat, i van viure una primera cita tan bona, que ella no va dubtar a donar-li'n una altra. En total, van tenir set cites, en les quals van mostrar l'enorme complicitat i feeling que tenien.

Tamara Gorro i Rafa Mora en un plató de televisió
Tamara Gorro i Rafa Mora es van conèixer a 'Mujeres y hombres y viceversa' | Mediaset

De seguida es van enamorar, i van acabar marxant del programa com a parella. Ho van fer després d'una final en què Tamara ho va triar sense pensar-s'ho. I això va fer que ell manifestés: «Solteres d'Espanya, ho sento, però ja he trobat la meva princesa».

No obstant això, l'amor no els va durar gaire, ja que un mes després, van decidir agafar camins per separat. Pel que sembla, va ser el valencià qui va prendre la decisió de trencar amb Gorro. I això va fer que, entre altres coses, tinguessin bastants enfrontaments en diferents programes de televisió.

Rafa Mora parla de la relació que va tenir amb Tamara Gorro

Ahir, a 'Sálvame', es va parlar de la sonada i inesperada ruptura de la influencer i el seu marit. Una ruptura que ella s'ha encarregat de comunicar als seus seguidors de les xarxes socials. I després ho ha confirmat l'argentí, que també ha deixat caure que hi podria haver reconciliació.

Com no podia ser d'una altra manera, al programa de les tardes es volia saber què opinava Mora del que va passar quan va trencar amb Tamara. Primer, se li va preguntar per la relació que van tenir, i les paraules de Rafa van generar molta polèmica. Sí, perquè van deixar de manifest que no havien acabat bé i que la tensió després de separar-se va ser la nota dominant entre tots dos.

Primer pla de Rafa Mora i Tamara Gorro somrient
La relació de Rafa Mora i Tamara Gorro tan sols va durar un mes | GTRES

En concret, va exposar: «Ha plogut molt des de llavors. Quan la vaig deixar, no s'ho va prendre gaire bé, per això vam tenir diverses picabaralles i moments tensos. Però he de dir que tot això va quedar tancat».

«Ara no hi tinc relació, però alguns amics que tenim en comú m'han dit que li va tot bé. També m'han dit que és molt bona tia i que és una pencaire», va seguir dient.

Tot i que la relació no va acabar bé, Rafa, que fa quatre anys que està amb Macarena Millán, va deixar clar que no desitja res de dolent a la seva ex. I va afirmar: «Érem molt jovenets, i això va quedar enrere. Ara només li desitjo el millor».

Amb aquestes paraules, el col·laborador va demostrar que ha oblidat tots els problemes que va tenir amb Tamara. Ara vol el millor per a ella, que està passant una de les etapes més complicades de la seva vida.