Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diego Arrabal a Viva la Vida

Diego Arrabal revela que Kiko Hernández serà acomiadat de Telecinco

Diego Arrabal insinua que Kiko Hernández podria seguir els passos d'Antonio David Flores

Diego Arrabal, periodista i col·laborador de Telecinco, ha donat un cop a la taula perquè està cansat de certes injustícies que semblen no tenir límit.

Sempre ha assegurat que al programa on treballa de tertulià, 'Viva la Vida', hi ha llibertat d'expressió. Tot i això, ha insinuat que altres espais de la cadena no en poden presumir.

Diego Arrabal té una àmplia experiència al món del cor, de fet és un referent per a molts professionals del sector. Aquesta és una de les raons per les quals s'ha adonat que Kiko Hernández, polemista de 'Sálvame', està cometent un gran error. Ha donat suport a Rocío Carrasco i ha esdevingut el seu gran aliat, però l'audiència té molta memòria.

Kiko Hernández al photocall de l'estrena de la pel·lícula 'Miamor perdido'
Kiko Hernández podria perdre el poder en els pròxims mesos. | GTRES

Kiko Hernández ha estat un dels comentaristes més crítics amb Rociíto, de fet ha estat el primer a qüestionar el seu paper com a mare. El públic no entén el motiu pel qual l'ha convertit ara en una reina de la televisió i Diego ha descobert les conseqüències d'aquest atreviment. Arrabal, gràcies a l'aprenentatge que li ha donat la seva dilatada trajectòria, tenia molt clar quin seria el futur mediàtic d'Antonio David Flores, ex de Carrasco.

Diego és un professional de primera categoria i sap adaptar-se perfectament a les necessitats de l'audiència. Per aquest motiu s'ha registrat a Youtube, una xarxa social destinada a la publicació de vídeos en què està tenint un èxit irresistible. Recentment ha compartit unes declaracions en què revela la dramàtica situació que espera a Kiko.

El periodista, abans que s'estrenés el documental de Rocío Carrasco, va assegurar que Antonio David Flores tindria seriosos problemes. Segons la seva opinió, ara ha tocat el torn a Kiko Hernández perquè l'audiència està cansada d'atreviments acabats. «Olores a sofre», li diu el periodista al col·laborador a l'últim vídeo que ha publicat.

Diego Arrabal va fugir de 'Sálvame': «Mesures legals»

Diego ha estat testimoni d'esdeveniments històrics dins de la premsa del cor, per això té informació sobre els famosos més importants. Els directors de 'Sálvame' li van oferir col·laborar en el programa i hi va estar treballant durant molt de temps. Va abandonar l'espai per motius que no han sortit publicats i des de llavors no hi té bona relació.

El periodista es va sentir ofès amb 'Sálvame' perquè els directors de l'espai estaven publicant una sèrie d'informacions força molestes. «Em veig obligat a prendre aquesta decisió perquè tant el meu honor com la meva intimitat personal estan sent vulnerats i familiar. Sentint-ho molt, he de ser coherent amb la meva decisió de prendre mesures legals», va declarar.

Arrabal té una forma de treballar diferent de la dels seus antics companys de 'Sálvame', ja que ell sempre s'ha caracteritzat per l'objectivitat. No dona la raó a ningú per crear espectacle, l'únic que li interessa és la veritat, per això no entengui certs comportaments. Recentment ha publicat un vídeo a Youtube que està donant molt de què parlar.

Diego Arrabal desemmascara Kiko

Diego no està en contra de Kiko Hernández, però no coincideix amb el seu comportament televisiu. Ha dit que l'audiència no perdona i que l'acabarà condemnant, com a Antonio David. 

Arrabal ha parlat amb els seus seguidors de Youtube sobre el paper televisiu de Kiko i ha arribat a una conclusió clara. Pensa que el polemista és un home devorat pel seu personatge mediàtic, per això el seu comportament és estrany. Tot fa pensar que aquestes declaracions tindran una resposta immediata per part de l'afectat.