Primer pla de David Flores

El 2022 comença de la pitjor manera per a David Flores Carrasco: Confessió del seu pare

David Flores Carrasco continua donant suport a Antonio David Flores

David Flores Carrasco, net de Rocío Jurado, és un dels famosos més estimats i respectats de la crònica social. No ha començat l'any amb bon peu, ja que els mitjans continuen tenint el seu pare Antonio David Flores al punt de mira. Els periodistes de Telecinco no han parat fins a descobrir amb qui està passant les festes nadalenques l'exmarit de Rocío Carrasco.

El jove, segons ha sortit publicat, únicament té un desig per al 2022: que la seva família enterri la destral de guerra. Antonio David i Rocío Carrasco, els seus pares, no compliran aquest propòsit perquè la batalla televisiva està en un moment crucial. Aquesta és una de les raons per les quals l'antic col·laborador de 'Sálvame' pensava passar la nit de Cap d'Any al costat del seu advocat.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores amb el seu germà, Rocío Carrasco i Antonio David Flores.
David Flores Carrasco està patint molt amb la guerra familiar. | La Noticia Digital

Antonio David Flores ha estat a punt de gaudir de la darrera nit de l'any amb el seu representant legal, però finalment va canviar de plans. 'El programa de Ana Rosa' assegura que l'exguàrdia civil volia rebre el 2022 lluny d'Olga Moreno perquè no tenen bona relació. Tot i això, Rocío Flores, filla d'Antonio David, ha desmentit aquests rumors.

Rocío Flores assegura que el seu pare i Olga Moreno han estat junts la nit de Cap d'Any i que entre ells «no hi ha moments de tensió». Seguint el seu discurs, continuen sent una família i seran un equip sempre que calgui lluitar contra determinades persones. Tot fa pensar que aquest any es reuniran més d'una vegada, ja que són molts els periodistes que volen desmuntar el grup.

Antonio David vol tenir una bona relació amb Olga Moreno
Antonio David Flores i Olga Moreno han passat junts la nit de Cap d'Any. | GTRES

David Flores, igual que la resta d'espectadors, s'ha adonat que la batalla familiar és eterna. Rocío Carrasco no està disposada a retirar-se de la guerra perquè hi ha moltes coses en joc, entre elles la seva reputació com a reina del feminisme. Alguns acusen Rociíto de posar els seus interessos per davant del bé dels seus fills David i Rocío Flores.

David Flores Carrasco i l'home que el fa tremolar

David Flores s'ha guanyat un forat al cor de tots perquè segons els experts és el membre més honest de la família. No vol tenir problemes amb ningú i fa tot el possible per ser discret i no crear conflictes nous. Aquesta és una de les raons per les quals no se sentiria còmode al costat d'Iván Hernández, l'advocat del seu pare Antonio David.

Antonio David Flores s'ha envoltat d'un equip de lletrats fantàstic, són els millors del mercat i l'estan ajudant força. El problema és que el seu fill David no se sent còmode en el conflicte, per això no ha començat el 2022 amb esperança. És conscient que la seva família continuarà lluitant i només pararà fins que hi hagi un clar perdedor.

L'exmarit de Rocío Carrasco ha suportat que molts periodistes en parlin sense coneixement i que difonguin rumors que no són certs. No ha tingut més remei que confiar en el seu advocat Iván i obeir tots els consells fins que passi la tempesta. Tot fa pensar que encara queden moltes batalles, així que tots dos bàndols hauran d'estar preparats pel pitjor.

David Flores uneix Antonio David Flores i Olga Moreno

David Flores Carrasco ha aconseguit una cosa força complicada: que el seu pare Antonio David i Olga Moreno s'hagin separat en termes amistosos. L'exmatrimoni té una filla en comú, la petita Lola, que sortosament no està patint amb aquest divorci. Rocío Flores ha explicat a 'El programa de Ana Rosa' que tot ho han fet pel bé familiar.

«Que et separis d'una persona no equival que t'hagis de portar malament o que no hagis de saludar-te. A més, tens alguna cosa en comú que al final és l'important i jo l'únic que vull és que aquestes dues criatures estiguin bé. No vull que passin pel que he passat», declara la jove Rocío recordant el seu passat.