Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

La pallissa de Rocío Flores a la seva mare Rociíto torna als jutjats i ja hi ha sentència

Rocío Flores va protagonitzar un dramàtic episodi el 2012

Rociíto, la nova reina del feminisme, ha estat molt de temps en silenci perquè se sentia lligada de peus i mans i no sabia com comportar-se.

Segons va explicar ella mateixa al seu documental 'Contar la verdad per seguir viva', va intentar llevar-se la vida i aquest dramàtic episodi ho va canviar tot. Es va adonar que havia de treure a la llum la crua realitat que estava travessant si volia deixar enrere el seu passat fosc.

La mare de Rocío Flores va revelar a Telecinco un episodi que ha estat ocult durant molts anys: les presumptes actituds violentes de la seva filla. Seguint les informacions publicades per la cadena, la col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' va agredir Rociíto el 2012. Aquest fet va marcar un abans i un després a la vida de tots, ja que la relació entre elles mai ha tornat a ser la mateixa.

La nova reina del feminisme ha intentat amagar aquest trist succés durant molt temps, però era un secret de domini públic dins de la premsa rosa. Kiko Matamoros, col·laborador de 'Sálvame', va parlar de la famosa agressió el 2020 i Rociíto li va demandar de forma automàtica. Recentment el jutge ha dictat sentència i el resultat no és favorable per a Carrasco: ha perdut la batalla legal.

Primer pla de Rocío Flores
Rocío Flores ha patit molt després dels últims moviments de la seva mare | GTRES

Kiko Matamoros presumeix d'estar envoltat d'un equip d'advocats fantàstic i aquest tipus de victòries no fan més que donar-li la raó. Ha estat més d'un any lluitant contra Rocío als tribunals, ja que ella es negava a retirar la denúncia. Segons publica la revista 'Semana', el col·laborador ha guanyat el judici, encara que la seva contrincant podrà recórrer la sentència.

Rocío Flores, filla de Carrasco, ha patit molt després que la seva progenitora parlés alt i clar sobre aquest succés tan escabrós. Tothom pensava que era una jove responsable i prudent i després de sortir a la llum l'agressió la imatge ha quedat molt deteriorada. La premsa del cor ha donat l'esquena a la col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'.

Rociíto, responsable de la crisi: «Ho sento molt»

Rocío ha protagonitzat un documental que passarà a la història del cor, ja que ha desvetllat coses que cap periodista podia imaginar. Aquest projecte, titulat 'Contar la verdad per seguir viva', ha tingut força èxit, però res és etern. Carrasco va començar a col·laborar al programa 'Sálvame' i en aquell moment la seva brillantor es va apagar per sempre.

Kiko Matamoros considera que Rociíto és una de les responsables de la baixada d'audiència que està patint 'Sálvame'. L'espai televisiu ha regnat les tardes de Telecinco durant més d'una dècada i quan es va incorporar la nova reina del feminisme tot va canviar. El col·laborador creu que els seus responsables han pres una sèrie de decisions que no han estat correctes.

Dues imatges de Rocío Carrasco.
La mare de Rocío Flores ha perdut als tribunals | GTRES/LND

«No m'he sentit orgullós de treballar en aquest programa veient com s'han fet les coses . Em sap greu perquè sé que són decisions en nom de l'espectacle i suposo que sense la voluntat d'ofendre. Però crec que un professional, sigui bo o dolent, es mereix un altre tracte», va explicar Matamoros visiblement molest amb els directors.

La filla de la Jurado desapareix després de la derrota

Kiko Matamoros ha aconseguit el que molta gent esperava amb ànsia: derrotar Rociíto i demostrar que el seu poder no és infinitiu. Carrasco va desaparèixer dels mitjans de comunicació molt abans que el jutge dictés sentència. Únicament va treure el cap per gravar un homenatge a la seva mare Rocío Jurado i per confirmar que el seu segon documental seguia dempeus.

Rocío, segons el seu discurs, ha travessat un autèntic infern per culpa d'alguns periodistes, per això va anar als tribunals amb tanta freqüència. No volia que ningú no relatés la seva història perquè tenia intenció de ser un personatge anònim, però ara tot ha canviat. S'ha adonat que el millor per a ella és treure a la llum tota la veritat, per això està preparant una nova sèrie.