Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós

«No estic mirant res»: A la dona d'Antonio Resines se li escapa el seu estat actual

La família d'Antonio Resines convida a tenir paciència amb la seva situació

El món del cinema continua molt pendent de l'estat de salut d'Antonio Resines  L'actor porta ingressat a l'UCI de l'hospital des d'abans de la nit de Nadal a conseqüència d'una complicació de la COVID-19.

Durant aquest temps, la seva dona Ana Pérez-Lorente i alguns companys de professió s'han anat encarregant d'informar-ne l'evolució. Des d'un primer moment, el seu entorn ha advertit que estava estable dins de la gravetat, sense que calgués que fos intubat.

Sí que requereix ventilació mecànica, encara que els facultatius ho tenen tot sota control. Antonio Resines havia rebut les dues primeres dosis de la vacuna i estava pendent de la de reforç.

La família de l'actor ha estat en tot moment molt discreta. Al llarg de les dues darreres setmanes han ofert petites pinzellades sobre la seva evolució, sobretot per evitar possibles especulacions. Aquest dilluns, els reporters que feien guàrdia a les portes de l'hospital van aconseguir arrencar unes paraules breus a la seva dona.

Pla general d'Antonio Resines amb el rostre neutre i a un plató de televisió
Antonio Resines ha rebut moltes mostres d'afecte els darrers dies. | Europa Press
 

De les seves declaracions es pot deduir que va una mica millor, encara que per ara aposten per la prudència. Ja se sap que estem davant d'una malaltia imprevisible, que ataca amb molta duresa, sobretot les persones amb patologies prèvies.

«Cal tenir paciència i que continuï estable és la bona notícia. No volem donar més detalls, moltíssimes gràcies», assenyalava Ana Pérez-Lorente. D'aquesta manera tan concisa volia tranquil·litzar els seguidors del seu marit.

La família suporta la situació de la millor manera que pot. Estan sent un Nadal especialment dur per a ells. Ana va voler mostrar el seu agraïment «infinit» a la premsa pel tracte rebut i advertia que no tenien intenció de dir res més.

Imatge d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente
Antonio Resines i la seva dona. | CORDON PRESS
 

Molts companys d'Antonio Resines convidaven a resar per ell les darreres setmanes. Això va alertar força els seguidors, que per un moment van arribar a posar-se en el pitjor. El seu estat era preocupant, però en cap moment no va estar en risc la seva vida.

Es va preguntar a la dona de l'actor sobre les mostres d'afecte rebudes i els missatges d'ànim. D'una manera molt contundent va assegurar que «no estic mirant res». L'únic que sabia era a través de Santiago Segura, amb què havia estat rodant una pel·lícula en els últims temps.

«He parlat amb ell i els ho he agraït en persona, però no estic mirant res», confirmava. Fins a cert punt és lògic aquest desenteniment de les xarxes socials. Tot el temps el dedica a estar amb l'actor, de qui cada dia està més enamorada.

Cal no oblidar que la parella va decidir casar-se el 2021 després de 30 anys junts. Durant aquest temps també van patir alguna crisi, però la van poder superar per tornar a estar units.

Primer pla d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez
Resines i la seva parella, en un acte. | Europa Press

Antonio Resines, a les millors mans

S'ha sabut poca cosa de la vida personal d'Antonio Resines. Sempre va tenir papers rellevants al cinema ia la televisió, però ha procurat ser molt hermètic amb tot allò que afecta la seva família.

Com va explicar ell fa un temps, va conèixer la seva parella en un semàfor. Es va atrevir a convidar-la a prendre alguna cosa, i després d'allò es va adonar que estava davant de la dona de la seva vida.

Els seus plans per segellar l'amor es van veure truncats a conseqüència de la pandèmia. Tot i això, l'any passat van decidir formalitzar la seva relació amb una cerimònia íntima i molt discreta. Va ser una bona prova que els obstacles estan per enderrocar-los.

Ana no s'ha separat ni un minut d'Antonio Resines durant les darreres dues setmanes. L'evolució és lenta, però confien que li donin l'alta ben aviat.