Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera

Les crítiques que enfonsaran Kiko Matamoros: «Ha donat molt de si»

Kiko Matamoros ha fet front a molts atacs sempre que ha presumit dels retocs estètics que s'ha fet

Kiko Matamoros moltes vegades presumeix dels retocs estètics que es fa. Amb 65 anys acabats de fer, el tertulià assegura que està millor que mai.

I, per a reafirmar-se, va compartir a Instagram una sèrie de fotos en què se li veia el cos tan tonificat que té gràcies a haver passat per quiròfan i a una rutina d'entrenaments exigent.

«Aquesta nit em cauen 65 anys. Gràcies a tots els que m'heu acompanyat en la posada a punt i m'heu convençut que només és un número», escrivia orgullós.

Tot i que molta gent l'ha aplaudit per l'aspecte que té, també hi ha hagut qui l'ha criticat. Sobretot, per una possible obsessió per la cirurgia estètica i per la por a envellir.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i Marta López, la seva parella | GTRES

Un dels mitjans que s'han mostrat més implacables amb el col·laborador de 'Sálvame' ha estat el diari ABC, des d'on se l'acusa d'estar automomificant-se.

«Matamoros té un aspecte com a criogenitzat. És un culturista dins del cos d'un senyor gran, però l'efecte no és exactament de joventut, sinó de transcendir l'edat», exposaven.

«Buscant rejovenir-se, ha anat més enllà: s'ha automomificat», assenyalen en aquest mitjà. «Un Preysler mascle que s'ha operat les orelles i el nas i que s'ha fet estiraments, definit l'abdomen i extirpat les glàndules mamàries».

Unes acusacions davant les quals Matamoros no ha dubtat a respondre des del plató de 'Sálvame'.

«Soc culturista des dels divuit anys i ho seguiré sent sempre que vulgui. Ja t'agradaria a tu, amb el cos que tens, assemblar-te una miqueta a aquests senyors amb 70 anys», sentenciava.

Kiko Matamoros s'enfronta als seus detractors

A més, el tertulià va dir que els que el critiquen «són lliures de pensar el que vulguin» de les fotos que ha publicat. I va aclarir que aquestes instantànies se les havia fet després d'entrenar, quan el cos està en cert punt de congestió.

A hores d'ara, són incomptables les vegades que Matamoros ha passat per quiròfan. Entre les últimes operacions que s'ha fet, hi ha un marcatge abdominal i una blefaroplàstia.

Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame' | Mediaset

La primera, enfocada a definir la zona abdominal. I amb la segona es va reparar les parpelles caigudes i les bosses dels ulls.

I a aquestes intervencions se'n poden sumar d'altres, com una rinoplàstia per a afinar-se el nas o una otoplàstia per a remodelar-se la forma de les orelles.

També hi podem afegir un lífting facial, una masculinització de la mandíbula i un farciment de les fosses sota els ulls. I, per si no n'hi hagués prou, també s'ha fet un microblading perquè les celles se li vegin més poblades.

No obstant això, i malgrat mostrar-se molt orgullós dels nombrosos retocs estètics que s'ha fet, el mateix Matamoros reconeixia que sí que n'hi ha algun del qual es penedeix.

«Em penedeixo de no haver-me operat abans, als 40 o així, quan vaig començar a envellir. Fins llavors em veia bé, però després vaig fer un canvi important de pes».

Primer pla de Kiko Matamoros
A Kiko Matamoros se l'ha criticat molt pels nombrosos retocs estètics que s'ha fet | GTRES

«Hi va haver una època que em vaig aprimar molt. La cara se'm va despenjar i les orelles em van quedar com molt separades. També hi va haver un temps en què estava més inflat, i tots aquests canvis després es noten», sostenia.

«La primera vegada que em vaig operar va ser fa uns quinze anys», recordava. «No em penedeixo de cap operació ni de cap retoc, però tinc pendent treure'm la cicatriu que tinc», establia.

A més, sembla que el tertulià es pren amb humor les crítiques que ha rebut fins ara. «Han fet moltíssims mems de mi, i la veritat és que no m'importa gens ni mica», destacava.

Un dels grans enemics i majors detractors de Kiko és el seu germà, Coto Matamoros, que comentava amb certa ironia: «Ha donat molt de si, aquest personatge».