Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós

Impacte a 'Sálvame' en saber la dinerada que guanya Antonio David

L'exguàrdia civil hauria aconseguit destacar a Youtube

Tot i que l'any 2021 semblava ser el pitjor possible per a Antonio David Flores, després que la seva ex, Rocío Carrasco, tornés més forta que mai, l'exguàrdia civil ha sabut remuntar trobant un nou camí lluny de la televisió i de 'Sálvame'.

Així, ha trobat a Youtube un negoci que li està donant molt bons fruits i en què es desfoga. La docu-sèrie de la filla de 'la Més Gran' el deixava sense feina, i començava una autèntica croada contra 'La Fábrica de la Tele'.

Fotomuntatge dels rostres d'Antonio David i Carlota Corredera
Antonio David Flores està en peu de guerra contra 'Sálvame' i la seva productora | Catalunya Diari

A l'atur i sense una sola oferta laboral a l'horitzó, el que fos guàrdia civil ha hagut d'enginyar-se-les per seguir endavant i fer front als seus deutes.

Per a això, gràcies a la plataforma de vídeos, Antonio David ha aconseguit més de 100.000 subscriptors en molt poc temps, una xifra que li reportaria uns importants ingressos econòmics, segons publicava la revista 'Semana'.

Antonio David Flores en una connexió amb 'El programa de Ana Rosa'
Antonio David fa front als seus deutes amb els nous projectes| GTRES

D'aquesta manera, el pare de Rocío Flores hauria pogut guanyar una mica més de 3.000 euros gràcies als 35 vídeos que porta publicats a YouTube. I és que, segons sembla, la plataforma paga un euro per cada 1.000 reproduccions, així que tot depèn de l'audiència que aconsegueixi el malagueny.

Al seu últim vídeo, el que fos gendre de La Jurado arribava fins a més de 160.000 visualitzacions. Per tant, una xifra que li hauria aportat grans beneficis.

I això que fa tot just un mes les seves xifres variaven entre 56.000 i 330.000 visualitzacions, cosa que demostra que, segons el tema que abordi, Antonio David arriba a un major o menor interès en l'audiència.

El negoci amb què Antonio David aconsegueix grans beneficis lluny de la televisió

A més, és clar que el televisiu ja ha començat a fer diners amb els seus vídeos, ja que ara inclou anuncis o espots publicitaris, demostrant el seu ràpid ascens. I a això, se li pot sumar que l'exmarit de Rocío Carrasco també ha sabut convertir-se en la seva pròpia marca, i compta amb l'inestimable suport de la 'Marea Blava'.

De fet, ha tret una línia de productes de marxandatge que inclou tasses, dessuadores, samarretes, carcasses per a mòbils i altres articles decorats amb les seves inicials. D'altra banda, sembla que la ruptura d'Antonio David amb Olga Moreno és una realitat perquè després de veure com han passat el Nadal, queden descartats els rumors de reconciliació.

Imatge de dos models mostrant les samarretes amb les inicials d'Antonio David que té posades a la venda
Les samarretes que ven Antonio David amb les seves inicials | Catalunya Diari

«Això d'acostament, reconciliació o possibilitat d'un futur junts després de la crisi de parella, ja que és clar que no és així», manifestava Antonio Rossi a 'El programa de Ana Rosa'.

Segons explicava Rossi, la parella no es reunia la Nit de Nadal ni tampoc la nit de Cap d'Any. De fet, Olga es traslladava a Sevilla per estar amb la seva família l'últim dia de l'any, mentre que Antonio David ho passava en companyia d'amics.

Però, sens dubte, tots dos acomiadaven un dels anys més complicats de les seves vides, enfrontant-se a l'assetjament mediàtic i a l'huracà Carrasco. A més, veien trencar aquesta família tan unida de la qual sempre havien presumit.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Antonio David i Olga Moreno van trencar el seu matrimoni fa uns mesos | GTRES

El que és clar, és que Rocío Carrasco segueix molt present i promet generar enrenou de cara a aquest 2022.

Per la seva banda, Rocío Flores no perd temps a l'hora d'arremetre contra la seva mare, ja que recentment li retreia que permetés als col·laboradors de 'Sálvame' que l'ataquessin sense pietat al programa. «Em fa pena que permeti que els seus companys de 'Sálvame' parlin de mi com ells parlen. Em sorprèn que la meva mare ho permeti».

«Soc una persona que intenta avançar a la vida, i m'encantaria que les coses anessin a millor, però veig aquest tipus de reaccions i em quedo petrificada», lamentava la noia. Però malgrat tot, no tanca la porta a una reconciliació, dient així: «La respecto i l'estimaré igual perquè és la meva mare. M'ha parit, l'estimo i la meva mare em fa mal».