Primer pla de Kiko Rivera

Telecinco posa fi a les sortides de to de Kiko Rivera: «A la merda»

La cadena es planta davant les contínues enrabiades del fill d'Isabel Pantoja

Kiko Rivera ha tornat a protagonitzar una polèmica a Telecinco, i era d'esperar que li paressin els peus.

 

Aquesta vegada, el DJ s'ha passat de la ratlla: sense treure cap a res, ha enviat «a la merda" la cadena que sempre s'ha posicionat a favor seu.

Sobretot pel que fa al conflicte amb la seva mare, Isabel Pantoja. La bomba va saltar aquest cap de setmana, quan el fill d'Isabel Pantoja tenia diversos bolos.

No obstant això, sembla que els empresaris que l'havien contractat es van emportar una gran decepció tant amb el comportament que va tenir com amb l'actuació que va fer.

Kiko Rivera al plató de 'Sábado Deluxe'
Kiko Rivera al plató de 'Sábado Deluxe' | Telecinco

«Ha sigut un fracàs total. Ens sentim enganyats, i la veritat és que no l'hem vist en condicions per a treballar», lamentaven.

«Ja no s'implica com abans. Està perdut, absent. L'espectacle no va durar ni dues hores, i cada cinc cançons se n'anava, desapareixia».

Cosa que 'Socialité' va treure a la llum. «Kiko, asserena't. Compta fins a deu», li recomanava María Patiño al DJ.

Lluny d'asserenar-se, però, Kiko encara va alimentar més la polèmica. I és que va explotar a les xarxes socials.

Kiko Rivera explota contra Telecinco, i la cadena respon

«El que no es pot fer és organitzar esdeveniments, i mira que m'estic tirant pedres a la meva pròpia teulada. En aquests moments no es pot anar a cap puto esdeveniment. Els diners van i venen. Si t'has de quedar a casa teva i no guanyar diners, t'aguantes», sentenciava.

«Allà hi havia més de 200 persones, i ni Déu amb mascareta! Després es queixen: "Ai, que se m'ha mort la mare, la meva àvia!" Posa't la mascareta, fill de puta!», exclamava totalment enfurismat.

Per tant, va deixar clar que no va estar còmode atenent aquest tipus de feines. Sobretot, per la situació tan complicada que travessem, en plena pandèmia.

«Els empresaris que feu esdeveniments esteu com una cabra. Des d'aquí, a tots aquests de Telecinco, que se'n vagin a la merda. Ja em trucaran», seguia dient.

Kiko Rivera a 'Sábado Deluxe'
Kiko Rivera no para de generar polèmica | Telecinco

Unes paraules que han tingut conseqüències a la cadena. I és que fa poc el DJ va reaccionar igual després de carregar contra diversos reporters que l'esperaven a la porta de casa seva.

Aquesta vegada, el marit d'Irene Rosales no va trigar a canviar d'opinió i va tornar a 'Sábado Deluxe' per a parlar sobre l'enfrontament que té amb la seva germana, Isa.

Qui primer va reaccionar davant aquestes declaracions tan dures de Kiko és la mateixa María Patiño. «Només et diré que tinguis una mica més de respecte a aquests empresaris que lluiten per a tirar endavant els seus locals».

I, des del plató de 'Sálvame', Carlota Corredera també va voler posar al seu lloc el fill d'Isabel Pantoja.

Molt molesta després d'escoltar les paraules de Kiko, la presentadora li va deixar molt clar que ella no pensava anar-se'n enlloc.

«Jo t'he de dir, Kiko, que soc de Telecinco i, ja t'ho dic ara, aquest any no penso anar-me'n a la merda», assenyalava.

D'altra banda, sembla que la família no ha començat l'any amb bon peu. Irene Rosales, la dona de Kiko, ha denunciat la desaparició d'una mascota molt estimada. Concretament, del gos del seu germà.

Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Kiko Rivera i Irene Rosales no han començat gaire bé el 2022 | La Noticia Digital

«S'ha perdut aquest gos, que és del meu germà, per la zona de Castilleja de la Cuesta. Si algú l'ha vist, si us plau, poseu-vos en contacte amb aquests telèfons. Gràcies! Es diu Bali», compartia a les xarxes socials.

«Màxima difusió, si us plau», demanava Kiko Rivera sumant-se a la causa. Un trist incident que els ha amargat una mica l'entrada al 2022.