Primer pla de Tamara Gorro

Tamara Gorro dona la pitjor notícia després de tancar un any difícil: «Em separo»

La 'influencer' ha anunciat que ella i Ezequiel Garay es donaran un temps com a parella

Tamara Gorro ha donat la pitjor de les notícies només començar l'any. La 'influencer', molt a desgrat seu, ha anunciat que ella i Ezequiel Garay han pres la dràstica decisió de separar-se.

Segons sembla, la parella ha estat travessant un sotrac molt difícil en el seu matrimoni, que a més s'ha sumat als problemes de salut de Tamara. I tot això, finalment, ha provocat que decideixin parar i agafar camins separats pel seu propi bé i el dels seus fills.

Trencada de dolor, Gorro es confessava amb la seva família virtual. «Un altre vídeo així», comença dient. «Començo aquest vídeo que no hauria desitjat mai gravar i que ni tan sols hagués arribat a imaginar».

«Ezequiel i jo ens prendrem un temps com a parella, com a matrimoni. Ens separarem, que no divorciar», ha volgut aclarir. «Pensem que hem actuat d'una manera adulta i exemplar pels nostres fills», prossegueix.

Així doncs, sembla que la parella espera poder arreglar les coses i que l'amor que senten els ajudi a remuntar i continuar endavant.

Tamara Gorro somrient
Tamara Gorro sempre ha estat molt alegre i optimista | GTRES

«Parar a temps amb l'esperança de tornar a recuperar i acabar la vida junts com sempre hem volgut», ha explicat Tamara. A més, ha assegurat que tot això «evidentment no ve d'ara, ve de fa temps».

«Sempre he dit que no som un matrimoni perfecte, som igual que tots, però quan arriba un moment en què t'atures tens dues opcions», ha exemplificat. «O continuar i que acabi amb un desgast que ja no tingui solució o per contra, prendre un descans amb la fe i l'esperança de tornar a estar junts».

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay acompanyats dels seus fills
Tamara i Ezequiel amb els seus fills | GTRES

Alhora, la 'influencer' ha volgut incidir que entre ells encara hi ha amor: «Fa dotze anys que estem junts i hem construït una família admirable, almenys per a mi». «Parlo amb dolor, perquè hi ha amor. Per què ho dic ara?», es pregunta.

«Abans no ho he dit perquè la decisió no estava presa, però ara em vull avançar a possibles rumors. I és que nosaltres vivim junts, encara que ja no sigui com a parella. Hi ha molt bona relació», explica.

Tamara Gorro no travessa el seu millor moment

Prossegueix explicant que «es procediran a fer passos perquè ens separarem i no vull alimentar la crisi. Això implica que ell i jo visquem a diferents cases, i no vull alimentar els rumors de si 'hi ha crisi o no hi ha crisi'. Hem pres la decisió més adequada, que és la de prendre una mica d'aire per seguir caminant junts».

Tot i aquest duríssim sotrac, Tamara no perd l'esperança i intenta enfocar-se al costat positiu: «A moltes parelles els deu haver passat, que s'estanquen».

«I estic acostumada a separacions doloroses, fins i tot divorcis, que s'acaba molt malament. Però no crec que hi hagi necessitat en aquest cas, perquè hi ha amor, hi ha respecte...», confessava.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Tamara i Ezequiel porten dotze anys junts | GTRES

«A mi això se'm suma amb el problema que jo tinc, que ha estat la goteta que m'ha fet vessar. Ens veureu junts, sobretot perquè el benestar dels nens està per sobre de tot», ha recalcat.

Entre llàgrimes i gairebé sense poder parlar, la 'influencer' assegura que «ens veureu riure, abraçar-nos, però això no vol dir que seguim junts com a parella. Tenim una família preciosa, que ha costat molt tenir-la».

«Tenim tota una vida al davant, i Ezequiel sempre em tindrà al seu costat. Tornarem a estar junts o encara que això sigui indefinit. Per això prenem aquesta decisió, que és la més encertada, però alhora la més dolorosa», deia trencada de dolor.

Finalment, Gorro ha volgut parlar sobre el seu estat anímic, assegurant que «està molt fluixeta, passant per un moment molt fotut, però de tot se'n surt i només desitjo que això tingui un final molt feliç».

«Jo sí que crec en l'amor perquè fa dotze anys que experimento l'amor i no he imaginat mai que faria un pas així». A més a més, sosté que és «una pausa per després agafar impuls».

«Vull seguir, motivar-me, donar-li una mica de normalitat. No desapareixeré ni de bon tros. El just és que jo sigui la primera que ho digui», ha incidit.  Unes declaracions davant les quals els seus seguidors s'han bolcat amb ella enviant-li tot el seu afecte en aquests difícils moments.