Alba Carrillo i Canales Rivera

Alba Carrilo oblida Canales amb un altre famós: puja de to!

Alba Carrillo vol esborrar com més aviat millor el seu últim 'affaire' amb Canales Rivera

Alba Carrillo ja sembla haver oblidat Canales Rivera després de la fugaç relació amorosa que van mantenir abans de Nadal. Tot i que tots dos van negar la relació, es va veure a la parella en actitud afectuosa en unes fotografies publicades per la revista 'Semana'.

Alba Carrillo va veure que la seva història d'amor no va prosperar després que tots dos acabessin distanciant-se. Sobretot, després de la gran baralla que van mantenir al plató de 'Secret Story' Jorge Javier Vázquez i la mare d'Alba. En aquella ocasió, que va acabar amb l'expulsió de Lucía Pariente, Canales Rivera no va treure la cara per la concursant de 'Secret Story'.

I el fet que no defensés la seva mare li va semblar molt malament a la tertuliana de 'Ya es mediodía', que va titllar al torero andalús d'«acollonit» a les seves xarxes.

A més, en altres declaracions posteriors, Alba Carrillo negava que hagués trobat l'amor i deixava entreveure que no volia tenir una relació seriosa amb cap home. I a partir d'aquí, Carrillo ha passat les vacances de Nadal amb la seva mare i el seu fill Lucas al poble familiar.

Alba Carrillo esborra de la seva vida Canales Rivera

Alba Carrillo va poder desconnectar d'un assumpte que li ha portat de cap durant les últimes setmanes. Mentrestant, aquest dilluns, Alba Carrillo publicava una sèrie de 'stories' a Instagram amb la seva mare. I en aquests es mostrava com la libido de la tertuliana no havia baixat gens ni mica després de la seva fugaç història d'amor amb el nebot de Paquirri.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo vol oblidar Canales com més aviat millor | Mediaset

I és que Alba Carrillo i Lucía Pariente confessaven als seus seguidors que estaven enganxades a una sèrie de Netflix on sortia un actor que les tornava «boges».

La sèrie, 'Café con aroma de mujer', està protagonitzada per l'actor cubà William Levy. Un intèrpret que és la gran debilitat de mare i filla, com s'ha pogut veure a les històries que han pujat aquest dilluns.

Alba Carrillo i la seva 'pujada de to' amb l'actor cubà William Levy

«A veure, què és el que farem ara que no ens aguanta el cos?», preguntava Alba Carrillo a la seva mare. «Estem amb una sèrie que surt Sebastián, és la pera. Li ho demanarem als Reis», deia en to jocós l'ex de Feliciano López.

«L'assumpte és que hem menjat a tota pastilla perquè volíem veure la sèrie 'Café con aroma de mujer'. Estem enganxadíssimes i marxem al llit amb unes calors...», deia l'Alba davant la mirada atònita de la seva mare.

Imatge de l'actor William Levy durant un photocall
William Levy, l'actor cubà que enamora a Alba Carrillo | EUROPA PRESS

«Cada vegada que surt, la meva mare i jo ens quedem sense paraules. On són aquests homes?», li preguntava Carrillo a Lucía. «Com somriu, i no porta ni carilles ni res, és que és maquíssim», confessava una Alba que no ha perdut el gust pels homes atractius.

«Ahir es va treure la camisa i em van entrar unes calors que jo li feia un mos», concloïa Alba després de publicar uns 'stories' més pujats de to que de costum.

Imatge d'un mòvil amb un story de l'Instagram d'Alba Carrillo
Alba Carrillo ha deixat molt clar com l'atrau l'actor cubà William Levy | INSTAGRAM

En l'àmbit professional, Alba Carrillo s'enfronta a un futur força dubtós, almenys pel que fa a les seves col·laboracions a Telecinco. I és que la seva feina com a tertuliana està més a l'aire que mai, però sembla que no és una cosa que li preocupi gaire, com podem veure a les seves xarxes socials.

Per tant, veurem si Alba reprèn la seva relació amb Telecinco, o bé encamina el futur professional cap a altres sectors més enllà de la televisió.