Primer pla de Carlota Corredera somrient

Carlota Corredera fa una petició que afecta de ple dos col·laboradors: «Que no cobrin»

Carlota Corredera ha esclatat a 'Sálvame'

Carlota Corredera ha dit prou i s'ha enfrontat a dos dels seus col·laboradors estrella després que aquests s'atrevissin a desafiar-la en ple directe.

A 'Sálvame' havien sotmès els tertulians a un concurs de preguntes i respostes amb una cistella nadalenca com a premi.

Per haver fet trampa en ocasions anteriors, tant Kiko Matamoros com Kiko Hernández han estat els primers elegits per a participar.

I entre tots dos han acabat traient de polleguera la presentadora, que ha fet una crida a la producció del programa.

Carlota Corredera al plató de 'Sálvame'
Carlota Corredera ha hagut de renyar dos col·laboradors de 'Sálvame' | Telecinco

«Tots dos esteu donant pel sac, aquest és el problema», els renyava molt molesta. Però ells seguien burlant-se d'ella negant-se a respondre les preguntes que els feia.

«Ja hem perdut, quina mala sort!», assenyalava en to irònic Kiko Hernández mentre Matamoros li seguia el joc aguantant-se el riure.

Cosa que finalment ha obligat Carlota Corredera a posar ordre. Ha tret el caràcter que la caracteritza i s'ha dirigit al productor de 'Sálvame' a través de la càmera: «Héctor, et demano una cosa: jo avui intentaria evitar que cobressin».

Kiko Hernández el dia que va tornar a 'Sálvame'
Kiko Hernández no es talla a l'hora de criticar els continguts de 'Sálvame' | Mediaset

Veient el panorama, els col·laboradors han preferit deixar les brometes de banda, ja que sabien que, si mantenien aquesta actitud, se la jugarien.

Les xarxes socials, com era d'esperar, no s'han perdut aquest moment estrella i han començat a cremar: «Kiko Hernández a Carlota Corredera: "En aquest programa està permès fer trampes. A 'Supervivientes' també es permetia". Quin placatge a Olga Moreno", comentaven en referència al possible tongo que hi va haver darrere de la victòria de la dona d'Antonio David Flores al reality.

Però ni tan sols la gran enrabiada de Carlota va fer que els Kikos paressin de fer conya. I després que els amenacés de fer-los fora de 'Sálvame', encara van tenir l'atreviment de demanar feina a Sonsoles Ónega a 'Ya son las ocho'.

Carlota Corredera posa ordre i respon a Kiko Rivera

Seguint amb la broma, tots dos col·laboradors han irromput durant el directe dient a Sonsoles: «El nostre perfil encaixa? Us fem preu!". Cosa que la presentadora s'ha pres amb humor.

D'altra banda, Corredera també ha explotat davant les provocacions de Kiko Rivera, que ha tornat a carregar contra Telecinco.

«I tots aquests de Telecinco, que se'n vagin a la merda també. Ja em trucaran», assenyalava molt segur de si mateix. I la veritat és que aquestes declaracions no han estat ben rebudes a la cadena.

Unes paraules davant les quals Carlota Corredera va voler deixar-li clares un parell de coses. «T'he de dir Kiko, que soc de Telecinco i, ja t'ho dic ara, aquest any no penso anar-me'n a la merda», tancava.

Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame' | Mediaset

Aquest cap de setmana, el fill d'Isabel Pantoja tenia un bolo, i es va acabar involucrant en una nova polèmica.

Els empresaris que l'havien contractat van denunciar la falta de professionalitat del DJ, que els va respondre de mala manera mitjançant les xarxes socials.

«El que no es pot fer és organitzar esdeveniments, i mira que m'estic tirant pedres a la meva pròpia teulada. En aquests moments no es pot anar a cap puto esdeveniment. Els diners van i venen. Si t'has de quedar a casa teva i no guanyar diners, t'aguantes», sentenciava.

«Allà hi havia més de 200 persones, i ni Déu amb mascareta! Després es queixen: "Ai, que se m'ha mort la mare! Ai, la meva àvia!" Posa't la mascareta, fill de puta!'», lamentava totalment enfurismat.

Per tant, ha deixat clar que no va estar còmode en cap moment a l'hora d'atendre aquest tipus de feines. Sobretot, per la situació tan complicada que travessem, en plena pandèmia.

Els propietaris de local on es va fer el bolo, han dit que l'esdeveniment va ser un fracàs total. «Ens sentim enganyats, i la veritat és que no l'hem vist en condicions per a treballar», assenyalaven.

«Ja no s'implica com abans. Està perdut, absent. L'espectacle no va durar ni dues hores, i cada cinc cançons se n'anava, desapareixia».