Plató de 'Sálvame Deluxe'

Paolo Vasile apunta, dispara i es carrega una de les cares de 'Sálvame'

Paolo Vasile perd la paciència i explota després del que ha passat fa uns dies

A Paolo Vasile se li ha acabat la paciència amb una de les conductores de 'Sálvame'. La corda s'ha tensat moltes vegades i ara s'ha trencat de manera definitiva. El conseller delegat de Telecinco ha dit prou i ha pres una determinació dràstica.

Una decisió basada en els últims esdeveniments que han posat en perill la cadena. L'italià no està disposat que tot se'n vagi per la borda per la irresponsabilitat d'una de les treballadores.

Segons algunes fonts properes a Paolo Vasile, el seu enuig és monumental i l'ha expressat amb tothom. En aquest sentit, la seva reacció no ha trigat a arribar posant punt final a l'aparició de Paz Padilla .

Paolo Vasile sobre Paz Padilla: «Que calli la negacionista»

Telecinco està en boca de tots per la xarrera incontenible que Paz Padilla va mostrar un dia abans de les Campanades. La seva insistència sobre com afrontar la mort i la seva opinió sobre les pseudociències va tenir èxit. Però negar l'eficàcia de les vacunes és una cosa que no es pot tolerar, més encara si qui ho diu és un personatge públic.

Avui dia, tothom sap com Paz Padilla va carregar de manera irresponsable sobre la vacunació i els seus errors descomunals en parlar sobre la variant Òmicron. Ho va fer en un directe a Instagram amb Anne Igartiburu i María del Monte com a testimonis.

Primer pla de Paz Padilla
Paz Padilla enfada els seus caps de Telecinco. | GTRES

Unes declaracions que han revolucionat les xarxes socials convertint la presentadora de 'Sálvame' en mofa. Una imatge molt perjudicial per a Telecinco, a la qual es va sumar el seu fracàs estrepitós a les Campanades de la cadena.

En aquest sentit, Paolo Vasile té clar que la presència de Paz Padilla a 'Sálvame' té les hores comptades. Mediaset està molt conscienciada amb la pandèmia i les vacunes i no està disposada que la irresponsabilitat de la humorista esquitxi Telecinco.

Paolo Vasile i Paz Padilla
Paolo Vasile es farta de Paz Padilla. | La Noticia Digital

Així mateix, el cap de la cadena ha decidit que no es faci cap mena de menció al que va passar el 30 de desembre. La còmica ha enfadat, i molt, els seus caps i l'han vetat completament als platós.

És tal el cabreig de Paolo Vasile que no ha dubtat a mostrar el seu malestar amb Paz Padilla demanant «que calli la negacionista». L'italià ha demanat expressament que no es parli del tema, una petició expressament realitzada als directius de 'Sálvame'.

Paz Padilla en el seu pitjor moment professional

La ficada de pota de Paz Padilla li ha costat un gran disgust. No només s'ha convertit en objecte de burla a les xarxes socials, sinó també pels seus propis companys. Dissabte passat al 'Deluxe', Josep Ferré es va ficar a la pell de la gaditana amb el nom de Paz Pardilla.

Un toc d'atenció clar que deixava en evidència l'opinió del programa respecte als fets. Però aquesta va ser la darrera vegada que 'Sálvame' va esmentar el tema, només s'ha comentat sobre això, complint així les ordres de Paolo Vasile.

Pel que fa a Paz Padilla, el seu entorn assegura que no està passant pel millor moment. La troben «trista i decaiguda», buscant refugi a la seva família i amics més propers mentre escampa el temporal.

Al ridícul moment que va protagonitzar a Instagram, se li uneix la poca audiència que van tenir les Campanades a Telecinco, les pitjors de la seva història. A més, tampoc és ben rebuda pels seguidors de 'Sálvame' que més d'una vegada han deixat de veure el programa quan ella presenta.

Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors
Els companys de Paz Padilla li donen l'esquena. | Mediaset

Tampoc va funcionar el seu programa a Cuatro, 'A simple vista', cancel·lat pels seus baixos índexs d'audiència. L'única cosa que es pot agafar és a l'èxit del seu llibre, 'El humor de mi vida', un dels més venuts.

És clar que, de moment, Paz Padilla està allunyada de Telecinco per un temps. Veurem fins quan.