Primer pla de Felip i Letícia mirant cap a la mateixa direcció

«És el que hi ha»: La baralla entre Letícia i el rei Felip després d'apagar-se la flama

Intimitats de Letícia i Felip s'han vist exposades en unes paraules de Pilar Eyre

L'any 2004, Letícia es va casar amb Felip després d'una història d'amor de pel·lícula. Des de llavors 'ha plogut molt' i, com sol passar en qualsevol parella, la passió entre ells ha canviat notablement.

I precisament d'això ha parlat la periodista Pilar Eyre. En concret, ara ha desvelat el tipus de relació que tenen els Reis i també com discuteixen o quina frase utilitzen sempre en qualsevol 'enfrontament'.

Letícia i Felip: en quin punt hi ha la seva relació

Eyre, a través del seu bloc a la revista 'Lecturas', ha donat a conèixer en quin punt es troba el matrimoni de Letícia i Felip. Així, ha afirmat que «estan passant un moment dolç. El millor, com a matrimoni i com a Reis, des que es van conèixer».

A això hi ha contribuït que la periodista ha canviat, ja que «s'ha convertit en una dona segura del seu lloc al món». Per tant, d'aquesta manera ha exposat que Letícia ha deixat de banda el nerviosisme i la crispació. Ja no l'afecta ser «menyspreada pel seu sogre» o el seu enfrontament amb les cunyades al si d'una família, la del seu marit, «desestructurada i egoista».

Imatge del rei Felip i la reina Letícia durant un acte
Felip i Letícia han canviat molt durant aquests darrers anys | GTRES

De la mateixa manera, indica que Felip tampoc és el mateix que quan es va casar. «Ja no és a l'ombra del seu pare» com tampoc està «protegit per una mare que no tenia cap altre afecte que el seu. Ara està còmode amb les seves responsabilitats, el problema català ha deixat de dominar la seva agenda i se sent abrigallat per Sánchez i els seus».

A més, Pilar explica al bloc que «ell ja no sent per la seva dona aquell enlluernament dels primers anys. 'Està enconyat' deien els seus amics. Però ha après a disculpar les seves fallades (impuntual, impertinent, capritxosa) i a valorar les seves virtuts (responsable, treballadora, aguda, curiosa, divertida)».

Així mateix, revela que Letícia és «honrada, inflexible amb les faltes alienes, odia la hipocresia i està bolcada a l'educació de les filles». Tot i això, el que més ha cridat l'atenció de tot el que ha revelat Eyre és que, segons sembla, l'esposa de Felip sempre acaba les discussions amb una frase concreta: «Noi, és el que hi ha».

La reina Letícia i el rei Felip VI
Felip i Letícia estan vivint un dels seus millors moments com a parella | GTRES

La família, el gran maldecap per a Felip i també per a Letícia

A més dels Urdangarín i de Froilà o Victòria Frederica, Felip i Letícia tenen altres familiars com a principals maldecaps. De fet, és Joan Carles I el que més problemes els està ocasionant en els darrers temps. I tot per les seves 'agulles econòmiques' i la seva innombrable llista d'amants.

En aquest sentit, Eyre ha escrit: «a ell l'afavoreix que el seu pare estigui lluny i tant de bo aquest estatus es prolongui fins al final. Joan Carles, refugiat en un país on la més mínima violació de la intimitat comporta presó, és un privilegiat, un refugiat d'or».

A això ha afegit: «Que sigui a Abu Dhabi dona un respir al Rei. Li dona perquè es recompongui i consolidi la continuïtat encarnada a la seva filla».

Imatge de la reina Sofia saludant a la premsa mentre que el rei Joan Carles surt del cotxe
El rei Joan Carles és un dels principals problemes que tenen els Reis | GTRES

Tampoc s'ha oblidat de la reina Sofia, de la qual ha afirmat que «en els nous temps té difícil justificació una personalitat com la seva». Tot seguit ha desmentit que hagi viatjat a Grècia per veure el seu germà Constantino o que hagi visitat el seu marit a Abu Dhabi. I és que, segons sembla, aquest ha estat acompanyat d'una de les seves amigues entranyables, exactament de Marta Gayá.