Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Acaben amb la carrera de Kiko Rivera després d'un altre ridícul: «40 minuts»

Kiko Rivera la va tornar a fer grossa durant una polèmica actuació a Oviedo

Kiko Rivera segueix sent el focus de les crítiques després del que va passar en un esdeveniment al qual va anar a punxar en un local hostaler proper a Oviedo. I és que el fill d'Isabel Pantoja va tornar a fer-la grossa després d'actuar el 26 de desembre a la 'Tardevieja de El Llagar de Colloto'.

El cas és que els promotors de l'esdeveniment van criticar de manera ostensible que Kiko Rivera no va complir el que estava establert quan va signar el contracte d'aquesta actuació.

I és que, segons explica l'organització de l'esdeveniment, Kiko Rivera va estar menys d'una hora punxant com a DJ en aquest restaurant asturià. Però, per si no n'hi hagués prou, el fill d'Isabel Pantoja va carregar hores després a 'Twitch' contra els promotors. Concretament, els va acusar que no es van complir les normes de seguretat referents a l'ús de les mascaretes.

Kiko Rivera la fa grossa en una festa nadalenca

Segons Kiko, gairebé tots els assistents a l'esdeveniment no portaven posada la mascareta. I per evitar un possible contagi, el DJ va decidir escurçar la seva actuació de manera que els assistents i els organitzadors van acabar molt indignats amb el germà d'Isa Pantoja.

Finalment, Kiko Rivera va acabar insultant aquests promotors afirmant que de vegades cal saber «quedar-se a casa» i no organitzar aquesta mena d'esdeveniments quan la situació sanitària no ho permet.

D'altra banda, ahir a la tarda, 'Sálvame' va convidar Borja, un dels assistents i molt conegut en aquest tipus d'esdeveniments a Astúries. Per això, l'home va explicar la versió sobre els fets amb tot detall.

Kiko Rivera al plató de 'Sábado Deluxe'
Kiko Rivera no va complir el pactat amb els organitzadors d'una actuació a Oviedo | Telecinco

«No hi va haver cap mena de mesura de seguretat saltada»

I és que aquest convidat va deixar per terra la imatge de Kiko Rivera i la seva versió distava molt de la que havia donat uns dies abans el famós DJ. Alhora, sobre les crítiques de Kiko a la gent que no portava mascareta durant la seva actuació, el convidat era clar.

«Doncs el públic se la baixaria en algun moment, com jo que tinc la meva copa a la mà i el moment en què baixo la mascareta és per beure. Estava tot organitzat, tu el que pagaves era una taula amb menjar i cada taula tenia el seu grup», començava la seva explicació Borja.

Fototmuntatge de Kiko Rivera i el logo 'Kantora is mine'
Kiko Rivera, a l'ull de l'huracà després d'una altra actuació polèmica | cedida

A més, l'assistent a l'actuació de Kiko Rivera com a DJ no va veure que ningú se saltés les mesures de seguretat a 'El Llagar de Colloto'. «Jo no hi veig cap tipus de mesura de seguretat saltada, ho veig tot bé. És veritat que es va presentar la policia perquè el so que estava molt alt, però a dins no hi van ser».

«Jo estava dins del recinte fins al final de l'esdeveniment i no vaig veure la policia. Sí que se li va prometre a Kiko Rivera que seria una actuació a l'aire lliure», prosseguia.

«Kiko Rivera només va estar 40 minuts»

A més a més, un vídeo de l'actuació del DJ va ser emès pel programa, on s'aprecia perfectament a Kiko punxant amb la mascareta baixada. «Veus perfectament al vídeo que ell està com jo, no porta ni posada la mascareta».

«Kiko suspenia el 'bolo' cada poc, i entrava i sortia. Hi va haver un moment que va sortir i no va tornar a aparèixer més per allà», deia el testimoni. «Com a molt, va estar treballant 40 minuts, va sortir fora, perquè hi ha un altre recinte, uns banys i un restaurant», explicava Borja.

«El recinte és molt gran, i són diferents espais. I si tan preocupat estava i tanta por tenia per la Covid doncs posa't la mascareta, llavors», sentenciava el convidat de 'Sálvame'.