Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ylenia Padilla plorant

Cinc famosos que han sigut víctimes de desastres estètics

La mort recent d'una jove de 39 anys durant una 'lipoescultura' posa en el punt de mira la fiabilitat de la cirurgia plàstica

Fa tot just uns dies coneixíem la tràgica mort de Sara Gómez, una noia de 39 anys que va ser víctima d'una fallida intervenció estètica. La 'lipoescultura' a la qual va sotmetre's li produïa múltiples perforacions i lesions al ronyó, fetge, duodè, còlon i intestí.

Un tema que ara ha posat al punt de mira els perills que comporten aquesta mena d'intervencions que cada cop tenen més adeptes. I és que són moltes les cares conegudes que no dubten a presumir i fins i tot promocionar tota mena de retocs en clíniques estètiques que prometen canviar-nos la vida.

Foto d'arxiu d'Alexia Rivas fent-se una selfie arquejant una cella
Alexia Rivas ha confessat que va tenir una mala experiència amb els retocs estètics | Instagram

No obstant això, i per desgràcia, aquest tipus de procediments invasius no sempre surten bé i moltes vegades el risc de sotmetre's a una operació innecessària és massa alt. Ara, l'última a parlar de les conseqüències dels desastres estètics ha estat Alexia Rivas, qui confessava que no va tenir bona experiència en posar-se llavis.

«Fa com dos, tres anys em vaig posar llavis i me'ls van posar malament, tot el producte per fora. Quan vaig sortir de 'Supervivientes' un doctor em va contactar i em va dir que m'havia d'arreglar aquest desastre. Em va haver de treure tot l'àcid de la boca, no era gaire perquè era molt discret, però fa un mal increïble», relatava la periodista.

«El problema que tenim és que vivim en una societat on els cànons de bellesa establerts ens porten a aquesta acceptació social que es tradueix en contractes publicitaris, acceptació en grups socials...», lamentava.

D'altra banda, el seu company Jorge Pérez reconeixia haver arribat a patir una malaltia per culpa de la seva exigència a veure's bé. «Jo no tinc tractada cap vigorèxia, no vaig arribar al cas, però amb tot el passat veig que tenia un problema, era una obsessió contínua amb el cos, amb el gimnàs...», confessava.

«Fins i tot, enganyava la meva dona, no l'enganyava amb altres, però li deia que faria un encàrrec i em feia 60 quilòmetres per entrenar al gimnàs que obrien», revelava. «No acabes mai de veure't bé, entres en un bucle de destrucció total...».

Tanmateix, tant el cas d'Alexia com el de Jorge no és aïllat, ja que són moltes les famoses i els famosos que també acabaven compartint la seva mala experiència amb els retocs estètics.

Oriana Marzoli i la seva triple operació de pit

Oriana Marzoli mai ha amagat que ha recorregut diverses vegades a la cirurgia estètica. Tot i això, no ha tingut gaire sort a l'hora d'operar-se els pits.

En total, ja ha hagut de passar tres vegades per quiròfan per solucionar els problemes que li han portat aquestes intervencions. Per exemple, l'any passat, i amb prou feines uns mesos de diferència, tornava a operar-se després de no quedar satisfeta amb el resultat.

Pla general d'Oriana Marzoli en un directe per a Mtmad
Oriana ha parlat sobre la seva operació de pit | MEDIASET

Un fet que ella mateixa reconeixia que havia estat una autèntica bogeria: «No és bo posar-se tanta anestèsia. A la gent li agrada, però si jo m'opero, no és perquè quedi natural, és perquè es noti, perquè si no m'hagués quedat amb les meves».

L'obsessió de Kiko Matamoros per mantenir-se jove

Un cas molt cridaner és el de Kiko Matamoros, que mai ha amagat la seva passió per la cirurgia estètica per vèncer el pas del temps. Entre les darreres operacions que s'ha realitzat podem comptar una marcació abdominal i una blefaroplàstia. I a això podem sumar-hi una rinoplàstia per afinar el seu nas o una otoplàstia per remodelar la forma de les seves orelles.

Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera
Kiko Matamoros | GTRES

Per la seva banda, el tertulià reconeix sentir-se molt orgullós del seu aspecte, i sembla que de l'únic que se'n penedeix és no haver-se operat abans. «Em penedeixo de no haver-me operat abans, als 40 o així, quan vaig començar a envellir. Fins aquí em veia bé, però després vaig fer un canvi important de pes».

Ylenia Padilla i el seu malson amb els retocs estètics

Una altra famosa és Ylenia Padilla, que reconeixia haver-se penedit d'injectar-se silicona als llavis, malgrat ser una pràctica totalment desaconsellada pels metges.

«M'han obert el llavi per treure un d'aquests productes molt antics. Sabeu que el meu llavi era com una botifarra que no em pertanyia, ja que he estat cinc anys amb una silicona antiga. A més, em vaig punxar diverses vegades a diversos llocs», explicava.

Ylenia Padilla mirant a càmera somrient i amb un vestit blanc al plató de GH VIP
Ylenia Padilla al plató de 'GH VIP' | GTRES

Però, el problema arribava fins a tal punt, que la de 'Gandía Shore' ni tan sols es reconeixia al mirall. «No em reconeixia, ni al mirall, ni per fer vídeos… No era jo, no em veia jo mateixa, ara sí», admetia.

Les greus seqüeles que pateix Nagore Robles després d'operar-se el nas

Un altre rostre conegut que s'animava a operar-se el nas fa uns anys per treure's aquest gran complex era Nagore Robles. No obstant això, la televisiva no quedava gens satisfeta amb el resultat de la seva intervenció, sinó tot al contrari. Tant és així, que fins i tot arribava a plantejar-se deixar la seva professió davant de les càmeres perquè s'avergonyia completament del seu aspecte.

Nagore Robles plorant
Nagore Robles no va poder reprimir les llàgrimes | Telecinco

«Quan decideixo operar-me el nas, la intervenció havia de ser senzilla i simplement m'havien de tocar el cartílag», explicava. «Em vaig despertar amb la cara negra, el nas trencat i tot ple de blaus», cosa que li generava un veritable trauma. «Vaig decidir llimar-me el nas i trencar-me l'envà», revelava.

A més a més, això també li provocava problemes de salut: «Hi ha una part per la qual amb prou feines puc respirar i això em suposa un mal de cap i gola».