Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Asraf s'atreveix i confessa com el tracta Isabel Pantoja

Isabel Pantoja carrega moltes polèmiques a la seva esquena

Quan crèiem que Isabel Pantoja ja no podria acumular més enemics, ha aparegut el nuvi de la seva filla, Asraf Beno.

El jove s'ha sotmès a l'espill de l'ànima, un exercici d'introspecció que es fa als concursants de 'La casa fuerte'. Aquests han de sotmetre's a preguntes molt concretes, les quals els fa treure les emocions més amagades. Asraf ha demanat poder interactuar només amb Lara Álvarez, demanant a la resta de concursants que abandonessin el recinte per així poder afrontar-se en solitud a aquest repte.

Si bé és cert que Asraf té un caràcter desafiant i molt poc empàtic, en l'última gala s'ha destapat la que podria ser la seva veritable personalitat. Al nuvi d'Isa el vam conèixer per haver guanyat un certamen de Míster i aquesta nit ell mateix ha admès que no es troba bé amb la seva persona i concretament amb el seu físic, que el veu molt deteriorat, si ho compara amb la seva imatge de fa alguns anys.

El concursant ha estat tota l'entrevista plorant, admetent que ho passa malament quan es veu en un mirall i no només per la falta d'autoestima que té, ja que considera que també hi ha altres factors que l'han influït molt en aquesta davallada que està patint.

Asraf considera que la seva relació amb Isa Pantoja és excel·lent, però que hi ha altres coses que no li deixen acabar de ser totalment feliç. Primerament, ha parlat de la seva infància i encara que creu que no ha viscut episodis racistes, sí que s'ha sentit tractat de diferent manera i desplaçat d'alguns cercles concrets.

El jove també ha explicat que no se sent del tot segur, ja que creu que la manca d'estudis i coneixements el fan molt vulnerable i li tallen les ales per seguir desenvolupant-se de manera professional. Fins ara, l'únic treball que se li coneix és com concursant de 'realitys' i com a col·laborador setmanal del programa 'Ya es mediodía'.

Asraf deixa en evidència a Isabel Pantoja mare

Quan crèiem que la imatge d'Isabel Pantoja ja no podria caure més avall, Asraf ha aparegut per explicar que la cantant no l'hi va posar gens fàcil quan va començar a sortir amb Isa. Ha explicat que Isabel Pantoja va organitzar una trobada amb l'exxicot de la seva filla, Omar Montes, per tal de fer comparatives amb la presència de tots dos. 

Asraf també s'ha mullat dient que Isabel Pantoja no s'ha portat bé amb Isa i Kiko, donant-los l'esquena quan realment l'han necessitat. Per a ell, considera que la seva família és el més important. De moment, Isa Pantoja no sap tot el que ha explicat el seu nuvi davant les càmeres i encara que segurament tot sigui veritat, possiblement la jove no trobarà bé que el seu noi parli malament de la seva mare.

Ara bé, no tot són males notícies per a Isabel Pantoja, ja que s'ha donat a conèixer que allarga el seu contracte amb Mediaset per dos anys més, rebent així dos milions d'euros per les seves aparicions en els canals del grup audiovisual.