Tornen les fotos de la infanta Cristina i la reina Sofia fent 'topless' en un barco

'Viva la vida' treu a la llum aquestes polèmiques imatges de mare i filla

La reina Sofia en un acte institucional
Tornen a sortir a la llum les polèmiques imatges de la reina Sofia i la infanta Cristina | Europa Press

Semblaven oblidades, però les polèmiques imatges de la reina Sofia i la infanta Cristina prenent el sol en 'topless' en un vaixell han tornat a sortir a la llum. Vint anys després que sortissin a la llum aquestes polèmiques imatges de mare i filla, el programa 'Viva la vida' ha tornat a recordar-les i ha revelat detalls sobre com van ser venudes les fotografies en una època en què es protegia, i molt, a la casa reial.

Segons han comentat els col·laboradors del programa, les imatges van ser fetes per una coneguda agència de paparazzis en la qual treballava, entre altres, Marisa Martín Blázquez, col·laboradora habitual del programa. De fet, ha estat ella qui ha tornat a recuperar les fotografies.

Una imatge no exempta de polèmica

En aquesta imatge, es pot observar a la reina Sofia i el rei Joan Carles molts més joves, gaudint d'unes vacances amb la seva filla, la infanta Cristina. Es pot veure a Sofia molt relaxada, amb un biquini rosa que realçava la seva envejable figura.

Per la seva banda, la infanta Cristina decidia treure's la part de dalt del biquini per tal d'evitar aquestes incòmodes marques de bronzejat. No obstant això, la infanta i la seva mare no eren les úniques que van acaparar l'atenció dels paparazzis que es trobaven per la zona.

Imatges de la infanta Cristina prenent el sol en un iot
Les imatges han tornat a sortir a la llum gràcies a 'Viva la vida' | Mediaset

El 'look' del rei emèrit Joan Carles tampoc deixava a ningú indiferent. Portava un minúscul banyador blau i una gorra blanca. Sens dubte, són unes imatges que impacten, i molt. En aquell moment cap revista de cor va voler comprar les imatges, ja que existia una gran protecció cap als Borbons.

L'únic mitjà que va publicar les imatges va ser la revista política minoritària 'La Tribuna', que ja no existeix. No obstant això, aquestes imatges tampoc van tenir una gran repercussió, ja que van ser eliminades minuts després de publicar-les. 

En aquella època, ningú volia arriscar-se i eren pocs els mitjans disposats a publicar fotografies íntimes de la família. De fet, es diu que diversos mitjans van decidir guardar en un calaix, totes les fotografies compromeses que li arribaven sobre el rei emèrit rei Joan Carles.

Una situació diferent per als Borbons en l'actualitat

Mentre abans es protegia al màxim a la família reial, ara aquesta sempre està en el focus de la polèmica. La Corona cada vegada tremola més; infidelitats, delictes, festes... no hi ha drap brut de la família reial que la premsa no hagi tret a la llum.

En els últims anys el suport a la monarquia ha anat en descens fins al punt que molts demanen la seva fi, pels constants escàndols que estan acumulant. Perquè sortissin a la llum aquestes imatges ha estat necessari que passessin vint anys. Què serà el següent? 


Comentaris

envia el comentari