La filla de Paz Padilla explica la seva realitat: «Ploro pràcticament cada dia»

La jove s'ha sincerat amb els seus seguidors a les xarxes socials

Paz Padilla junto a su hija Anna Ferrer Padilla en una foto publicada en su cuenta de Instagram
Anna Ferrer s'ha sincerat amb els seus seguidors | Instagram

Anna Ferrer, la filla de Paz Padilla, era notícia aquests dies perquè havia optat per realitzar-se un canvi de 'look'. No obstant això, avui ho és per un altre motiu, concretament, perquè, més que mai, s'ha sincerat amb els seus seguidors a les xarxes socials, ja que els hi ha confessat que, tot i els moments divertits que pugui compartir amb ells, està patint. I és que aquest any està sent especialment dur per a la jove 'influencer'. Sí, perquè ha mort el marit de la seva mare (Antonio Juan Vidal), a qui estimava moltíssim.

Anna Ferrer explica la realitat de la seva vida

A través de les 'stories' del seu compte d'Instagram és com ha volgut apropar-se una mica més als seus fans. Així, arran que alguns d'ells li han dit que no la veuen del tot bé, ha volgut confessar-se. En concret, la jove ha volgut exposar-los que, com qualsevol altre ciutadà del carrer, té dificultats en la seva vida i pateix. I ho ha fet dient el següent: «Com m'agrada ser natural i bastant real, em sento una mica sempre en aquest deure de contrarestar coses que veig a Instagram i ensenyar-vos que som persones normals i corrents amb els seus problemes».

Així, tal com ha recollit la revista 'Lecturas' a les seves pàgines, Anna Ferrer els ha reconegut que està vivint un moment dur perquè està patint per la recent mort del marit de la seva mare: «Estic bé, però bé, a la fi, perdre algú a qui estimes és dur i es troba molt a faltar». En aquest sentit, ha afegit també que «es tenen moltes estonetes, suposo que és temps, acostumar-se i tirar endavant. La vida són moltes coses, cal viure-les i passar per això. I ja està. Encara que aquí intento estar alegre, moltes vegades noteu que no estic al 100%».

Tot i el dur moment, sempre positivitat

Després de confessar que no està en el seu millor moment, tot i que està feliç al costat del seu xicot (Iván Martín), ha enviat un missatge als seus fans, deixant palès que, tot i que les xarxes socials poden 'mitificar' les vides dels 'influencers', la realitat és una altra: «Som reals, tenim problemes i que ploro pràcticament cada dia, però també ric».

Això sí, malgrat aquest patiment que té per la mort de Vidal, es mostra també amb cert aire d'optimisme. Així, ha exposat que «la vida és tot, el bo, el dolent i el regular. I m'agrada molt gaudir de la vida i aferrar-me sempre a les coses bones, a la meva gent i a les petites coses».

La seva mare, el seu major exemple

Aquest últim missatge que Anna Ferrer ha llançat amb energia positiva, segur que l'ha après de la seva mare perquè Paz Padilla està encarant la seva viduïtat amb una valentia i una fortalesa envejables, sense cap dubte. És cert que té moments d'un gran dolor per l'absència del seu marit.

No obstant això, intenta seguir endavant i gaudint de tot el que la vida li ha donat. Precisament per aquest motiu, com ens mostra en les seves xarxes socials, no deixa de gaudir d'instants divertits i feliços. Aquests els viu i gaudeix no només amb la seva filla i el seu gendre, sinó també amb els seus germans i altres éssers estimats.

Mostra d'això és que aquests últims dies ha gaudit de trobades amb amics i companys de treball com a Fernando Tejero o Xoan Viqueira. I, a tot això, cal afegir que també està trobant un gran refugi en el seu treball i en l'esport que practica.


Comentaris

envia el comentari