Jorge Javier Vázquez

Terrabastall a 'Sálvame': la convidada que Jorge Javier portava «per pena»

El presentador considera que hi ha una mitificació per un personatge que realment no és el que s'està dibuixant

Ahir, 'Sálvame' va programar entre el seu contingut un homenatge pel quart aniversari de la mort de Cristina Ortiz, més coneguda popularment com 'la Veneno'. Aquest homenatge va aixecar molta expectació entre els seus fans, però el resultat d'aquest no va ser l'esperat i des de llavors, les crítiques cap al programa de Jorge Javier Vázquez no s'han deixat de succeir, donant pas avui a un segon lliurament que lluny de solucionar la malifeta, ha acabat de dinamitar totes les xarxes socials.

Antonio Montero trencava el gel intentant argumentar el que ahir va dir i que segons ell no es va entendre. A les xarxes van donar per fet que el periodista havia donat a entendre que l'homosexualitat era una malaltia i mentre intentava justificar les seves paraules, Jorge Javier Vázquez l'ha frenat i ha iniciat un discurs que tampoc ha estat ben vist per alguns dels espectadors.

El presentador deia que no poden estar tot el dia justificant-se per no desagradar a la gent que veu el programa i, a més, ha dit que no hi ha res pitjor que ser fan d'algú, ja que això i segons la seva manera de veure, et porta a un fanatisme desmesurat que, fins i tot, a vegades et fa perdre el nord. Lluny de deixar aquí el tema, el presentador ha volgut desemmascarar a Cristina i explicar com era en el cara a cara.

Vázquez ha dit que 'la Veneno' era molt difícil en el tracte i que era molt canviant, fent molt difícil entendre-la i poder planificar les intervencions i el que volia explicar quan anava a la televisió. Per si no fos prou, el català ha explicat que en moltes ocasions la convidaven a 'Sálvame' i al 'Deluxe' com a obra de caritat, donant a entendre que el seu perfil era sempre atractiu.

Jorge Javier Vázquez s'avergonyia de 'La Veneno'

Es veu que aquesta tèrbola relació no acabava aquí, i el presentador de 'Sálvame' admetia que cada vegada que es trobava pel carrer amb Cristina Ortiz s'amagava per no haver de tractar-la. El dibuix que s'ha fet d'ella ha anat més enllà i s'ha tornat a tocar el tema del gènere.

Ahir el programa va entrevistar a Trini, una de les germanes de 'la Veneno', i que no deixava de referir-se a la famosa en masculí i utilitzant el nom de Joselito. Per la seva banda, Miguel Frigenti li va demanar que no seguís fent-ho, però sorprenentment la convidada va trobar diversos aliats que donaven suport a aquesta referència.

Avui, el programa s'ha tornat a desplaçar fins a Adra, el poble on vivia 'la Veneno' de nena, i d'aquesta visita han obtingut dos testimonis que bàsicament venien a donar suport al posicionament de tots aquells que ahir es referien en masculí a la musa de Pepe Navarro. Els dos testimonis eren dues amigues de tota la vida de Cristina, i que han afirmat que cada vegada que anava de visita al poble els demanava que l'anomenessin Joselito, ja que era com sempre l'havien conegut.

Una excusa a la qual també s'acull la família i que encara, avui dia, segueixen insistint en la virilitat de Cristina. Sí que sorprèn que ara tota la seva família l'estigui defensant i que quan estava en vida la mateixa protagonista afirmés que estava sola i que tot el seu entorn més proper li havia donat l'esquena.